More

  ‘Big Brother 23’ episode 23 oppsummering: Hvem nominerte Tiffany Mitchell for utkastelse?

  Da vi sist sjekket inn med « Big Brother » sesong 23 husgjester, hadde Tiffany Mitchell nettopp hevdet seieren i Head of Household -konkurransen. Hennes seier betydde at Cookout -alliansen sannsynligvis ville være trygg i en uke til … det vil si med mindre High Roller’s Room rystet opp spillet hennes. Så hvem nominerte Tiffany for utkastelse, og hvem vant den viktige Coin of Destiny-konkurransen?

  Nedenfor kan du lese vår « Big Brother » -oppsummering fra sesong 23, episode 23, minutt for minutt for å finne ut hva som skjedde søndag 29. august kl. ET/PT. Sørg deretter for å høres ut i kommentarfeltet om dine favoritt « BB23 » -guider på CBS reality -tv -program, hvem irriterer deg mest og hvem du tror vil til slutt bli med på « Big Brother » -vinnelisten og vinne hovedpremien på $ 750 000 dollar. De resterende spillerne er: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire Rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Sarah Beth Steagall , Tiffany Mitchell og Xavier Prather .

  Fortsett å oppdatere/laste om denne « Big Brother 23 » livebloggen for de siste oppdateringene .

  20.00 – “Tidligere på‘ Big Brother ’!” I den 22. episoden klarte ikke Amerikas favorittspiller, Derek Xiao , å svinge nok stemmer til å beholde seg selv i spillet. Han ble kastet ut av en 5-2 stemme over Claire, med bare Kyland og Hannah som stemte for å beholde ham. Apropos Hannah, sa Derek X. til Julie Chen Moonves at det kan være en romantisk fremtid mellom de to. « Forvent det uventede, » ertet han. Episoden endte med at Tiffany ble den andre kvinnen (etter Sarah Beth) som ble HOH. Hvordan blir kveldens episode?

  20:03 – Vi ble alle stusset da Tiffany ikke stemte for å kaste ut Derek X. torsdag, men hun forklarte i kveld at hun ikke var villig til å risikere The Cookout ved å prøve å holde på ham. Og med sin nye seier har hun sikret seg sikkerhet og tilsynelatende sikkerhet for Claire, Azah og Hannah som alle feiret med henne privat i pantryet. Kyland var ikke like feirende, men mer fordi han følte seg skyldig i Dereks utkastelse. Når det er sagt, mens han gråt på Derek F.s skulder om det, angrer han heller ikke på at han måtte gå.

  20:05 – Sarah Beth hadde også tårer fra nervene etter Tiffany’s HOH -seier, men mer fordi Derek X.s « sårende » kommentarer før utkastelse der han insinuerte at SB er en stor trussel i huset og spiller en « Nicole F. » spill. At hun inngikk en ny allianse, kalt The Monarchy, med Alyssa, Xavier og Kyland ga henne litt mer forsikring om at hun uansett kunne være trygg denne uken.

  20:09 – Basert på deres opprinnelige plan om å få Cookout -medlemmer til å koble fra, henvendte Tiffany seg til Kyland for å spørre hvem som skulle gå på blokken denne uken, og han svarte umiddelbart SB og seg selv, slik hun håpet. Det må ha vært trøstende for Tiffany å vite at Kyland ville være en villig bonde, men hun spilte det kult ved å spørre ham igjen om han er sikker og om hun skal gjøre SB og Alyssa i stedet.

  20:12 – Da Hannah ble med på den følelsesmessige paraden, sjekket han inn med Tiffany om skyldfølelsen ved å sende Derek X. hjem. Det ga Tiffany en sjanse til å forsikre henne om at han vil tilgi henne og at pakten de inngikk var å velge The Cookout fremfor alle andre personlige forhold i huset. Hun minnet henne også om at Xavier, Kyland og seg selv også vil gå gjennom den samme skyldfølelsen da de sendte henholdsvis Alyssa, SB og Claire hjem.

  20:15 – Fordi han er en av menneskene hun tror har penger til å vinne Coin of Destiny -utfordringen, sjekket Tiffany inn med Derek F. for å sikre at han vet at hun vil at han skal spille og vinne den. De to har hatt det tøft med å se øye til øye hele sesongen, og derfor fikk samtalen Derek til å tro at hun kan vurdere å sette ham opp. Deretter chattet hun med SB som fortalte henne at hun muligens kunne spille og ville spille for å vinne. Det høres ikke ut som om SB vil ha nok penger til å spille, men hun ønsket å holde Tiffany på tærne i håp om at trusselen ville få hennes andre gjetning til å sette henne og Kyland opp. Tiffany benyttet anledningen til mer eller mindre å irettesette SB for å ha sendt Derek X. og sa at trekket « kuttet av meg beina » fordi Derek X. var den eneste mannen i huset som kjempet om Tiffany. SB ble overrasket over Tiffany’s reaksjon, samtidig som hun privat innrømmet at hun visste at Derek forlater ville være et slag mot Tiffany’s styrke i huset.

  20:23 -Etter å ha delt sitt nye HOH-rom med alle, gikk Tiffany inn i en oppfølgingsprat med SB der SB kom med argumenter for å få henne til å se på andre mennesker som nominerte alternativer. Hun avslørte Alyssa for å ha fortalt SB om Tiffany’s sterke (negative) reaksjon på at SB vant i forrige uke. Tiffany kalte kastingen av Alyssa under bussen som « veldig overbevisende », og at hun kan vurdere å følge den stien i stedet.

  20:30 – Ved nominasjonsseremonien avslørte Tiffany navnene på hennes nominerte: Kyland og Sarah Beth. De to ble med Xavier, som var en automatisk tredje nominert basert på resultatene fra forrige ukes POV -komp. Tiffany forklarte sin beslutning ved å kalle dem ut som en mektig duo og sette sitt eget personlige spill først. Privat sa hun at hun ikke kunne svekkes fra å endelig ta et skudd på SB for å målrette Alyssa i stedet.

  20:34 – I sitt tredje møte i episoden fortalte Tiffany SB at Kyland er hennes egentlige mål. Det var en aktiv løgn som hadde som mål å få SB til ikke å kjempe like hardt for Mynt of Destiny eller til slutt POV hvis det kommer til det. SB mottok de dårlige nyhetene ganske bra, og fortalte Tiffany at hun setter pris på at hun var på forhånd om beslutningen om å legge dem og begrunnelsen.

  20:36 – Før hun konkurrerte om Coin of Destiny i den siste High Rollers -kompisen, kunngjorde Tiffany at vinneren av comp ville tjene sjansen til å avskrive henne som HOH på anonym måte og erstatte henne to nominerte med to egne. Hun presiserte også at hun ville være trygg fra å være en av de nominerte, og at Xaviers straffnominasjon også må forbli.

  20:42 – Først for å komme inn på High Rollers -rommet i dag var Azah, som tjente ytterligere 50 BB og 50 flere på kortet sitt, og utgjorde bare 200 BB så burde ikke ha nok å spille . Mengden Xavier og Alyssa tjente på avstemningen og kortene tillot dem heller ikke å spille. Før hun gikk inn, fortalte Hannah Tiffany at de skulle prøve å få Claire som den eneste til å spille Coin of Destiny, slik at hun tar over for Tiffany og vil være uberettiget neste uke, og dermed tilgjengelig for å bli nominert. Hannah og Tiffany møtte Claire som umiddelbart sa at hun planlegger å spille. Hannah gikk inn i rommet og hadde totalt 300 BB, nok til å spille 250 -spillet, men nektet sjansen til å spille. Xaviers 200 BB -sum var ikke nok, og det var heller ikke Tiffany’s 225. SB hadde en liten sjanse til å tjene nok penger, men de 150 BBene hun la til sin sum i dag var ikke nok. Tiffanys forsøk på å stoppe Derek F. fra å spille i komposisjonen ved å si at han må kunne spille HOH neste uke fungerte ikke fordi han ikke ville la sin 425 BB gå til spill og fordi han ønsket å vise at han prøvde å vinne.

  20:47 – I Coin of Destiny -spillet måtte Derek rulle overdimensjonerte mynter nedover en rampe til en av tre spilleautomater i et forsøk på å få mest mulig ut i løpet av 2 minutter. Men mens han ønsket å spille, ønsket Derek ikke å vinne, og viste at han faktisk har tro på Tiffany og planen om å holde ham tilgjengelig for å spille i HOH neste uke. Som den siste som kom inn og en nær alliert av Tiffany, ønsket Claire også å spille for å beskytte Tiffany’s regjeringstid fra andres inngrep. I motsetning til Derek spilte hun for å vinne, men så langt vi så i hennes første forsøk, kunne hun ikke få inn mer enn en mynt.

  20:53 s.m. – Til slutt, like før tiden gikk ut, klarte Claire å få to til, til sammen tre. Bra (for The Cookout) at Derek bestemte seg for å virkelig kaste den ved å bare lage en! Fordi komponen ville resultere i et hemmelig HOH, kunne ikke resultatene av kompisen og hvem som spilte i den avsløres. I stedet ble husmennene informert om at det var en vinner og at hun måtte snu skjebnens mynt for å avgjøre om hun ville bli styrtet.

  20:56 s.m. – Myntflippen bestemte at Tiffany ble fjernet, og bare Claire visste at den plasserte henne i stolen. Umiddelbart forsvant ansiktene til SB og Kyland fra nominasjonsskjermen for å bli erstattet umiddelbart av Claires nominerte. Claires nominerte dukket opp: Kyland og Sarah Beth. Med det stengte High Rollers Room og de nominerte for uken, før POV, ble låst. For SB betydde det at enten hun eller Kyland skulle reise hjem denne uken.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts