More

  Emmy -søkelys: Hvorfor ‘The Handmaid’s Tale’s’ Elisabeth Moss kunne (og burde) bryte denne nylige dramaskuespillertrenden

  I forrige tiår tok bare to utøvere hjem den beste dramaskuespillerinnen Emmy mer enn én gang for det samme showet: Claire Danes for “Homeland” tilbake til tilbake i 2012 og ’13 og Julianna Margulies for “The Good Wife” i 2011 og 14 – både under kassettsystemet og på en rangert stemmeseddel. Emmys byttet til en populær avstemning i 2015 for å velge vinnerne, noe som tilfeldigvis eller ikke har resultert i at kategorien dramaskuespillerinne har produsert en annen mester hvert år. Selv om det ser ut som « The Crown’s » Emma Corrin , som for tiden topper oddsen vår, kommer til å fortsette denne trenden, er det en nominert i årets oppstilling som kan stoppe den: « The Handmaid’s Tale’s » Elisabeth Moss . Etter å ha vunnet dramaskuespillerinne for Hulu-dramas debutalbum i 2017, kan den nå 14-tiden nominerte, som er på tredjeplass i våre odds, (og burde) bli katapultert til toppen av kategorien nok en gang takket være hennes dynamitt-sving i showets fjerde sesong.

  Etter at « Handmaid’s » tok en hit for sin tredje sesong på fjorårets Emmys, samlet den laveste nominasjonstotalen hittil med 10 sitater og gikk glipp av Moss, kom showet tilbake med en hevn med 21 bud. Selv om det er knyttet til “Saturday Night Live” som det tredje mest nominerte programmet totalt sett, er det programmet med flest skuespillere med totalt 10. Ikke bare gjorde Moss og støttespillere Ann Dowd og Yvonne Strahovski sniker seg inn igjen etter å ha blitt utelatt i fjor, men seriens gjengangere Madeline Brewer , OT Fagbenle og Max Minghella , som vel som nytt tillegg Mckenna Grace , også alle raket i jomfrubarnene sine – de tre første i støtte og Grace i gjest. I mellomtiden er showets tre skuespiller nominerte fra i fjor – tidligere mester Alexis Bledel (gjesteskuespiller), Bradley Whitford (birolle) og Samira Wiley (birolle) – alle returnerte. Denne mengden skuespillere er gode nyheter for Moss, ettersom de antyder at « Handmaid’s » ikke bare fortsatt har støtte fra skuespillergrenen, men også ble sett mye i sin fjerde sesong, som uten tvil inneholder Moss ‘beste serier.

  Mens Moss karakter, June Osborne, har forvandlet seg fra en besluttsom overlevende til en raseri-drevet, hevngjerrig opprør i løpet av serien, har Moss aldri skjult plagen og smerten ved roten til Junis etisk tvetydige handlinger. Når juni, på tante Lydia-esque, leder barnebruden Esther Keyes (Grace) til å henrette en av voldtektsmennene hennes i sesong 4-åpningen, « Pigs », kan du se både den helt avsky i Moss ansikt og den lange -forstått lidelse som de glassete øynene hennes avslører. Etter at juni blir gjenfanget, syklusen av kvaler og falsk håp foreviger, maler Moss henne som en død hest som tar nok en juling. Senere ble June overveldet av overlevendes skyld fordi hun ikke reddet datteren Hannah ( Jordana Blake ) da hun forlot Gilead.

  Episode 7, « Hjem », finner juni slite med nyvunnet frihet i Canada. Det er ingen overraskelse at det ble lagt inn som Moss ‘Emmy -episodeinnlevering siden skuespilleren får vist hele serien sin. Hun er stille, observant og tilbakeholden ettersom June, en fisk ute av vannet, tar til seg sitt nye miljø i første halvdel av episoden, før hun brister ut i raseri overfor Strahovskis gravide Serena, som June besøker i cellen hennes. Moss burde vinne Emmy bare for sin trossfylte levering av « Forstår du meg ?! », samme linje som Serena sa i første sesongs tredje episode, « Sent ».

  Mens June navigerer sin hevntørst i en verden uten forsterkede regler og prosedyrer i sesongens tre siste episoder, spiller Moss June som en buldrende vulkan som er klar til å bryte ut. Episode 8, « Vitnesbyrd », er et spesielt utstillingsvindu da June leverer sitt vitnesbyrd mot Waterfords i en sju minutter lang singeltaking. Det er etter at Fred ( Joseph Fiennes ) inngikk en avtale for å få anklagene mot ham avvist at juni endelig brøt ut, og frigjorde år med smertefylt vrede.

  Den største hindringen for Moss vil være å overvinne Corrin, som tok med seg Critics Choice og Golden Globe Awards for sin tur som Prinsesse Diana tidligere i år og kunne ha nytte av « The Crown » – som er knyttet til “The Mandalorian” som årets mest nominerte programmer med 24 bud – er den antatte beste dramaserien. Også foran Moss i våre odds er « Pose’s » Mj Rodriguez , som etter å ha skrevet historie som den første transskuespilleren som ble nominert til en hovedrollende Emmy, raskt har fått fart. Det som kan gi Moss et sårt tiltrengt løft, er at hun debuterte som regissør i « Handmaid’s » fjerde sesong med tre episoder: « The Crossing », « Testimony » og « Progress. » Siden hun ikke grep en regissør, kan skuespillere vurdere regiarbeidet hennes når de markerer avstemningene sine. Og selv om det var under et annet system, har ruten « snubbee to winner » i denne kategorien blitt gjort tidligere – av Margulies, som ikke ble nominert i 2013 og deretter vant i 2014 for « The Good Wife’s » anerkjente femte sesong.

  Avrundingen av oddsen for dramaskuespillerinne er Olivia Colman (“The Crown”) på fjerdeplass, Uzo Aduba (“In Treatment”) på femte og Jurnee Smollett (“Lovecraft Country”) på sjette.

  Emmy -oddsene for beste dramaskuespillerinne Emma Corrin er foran

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts