More

  ‘RuPaul’s Drag Race All Stars’ fans ønsker at Scarlet Envy skal returnere via ‘game within a game’ twist

  Av de ni dronningene som har fått beskjed om å « slippe unna » i løpet av denne sjette syklusen av « RuPaul’s Drag Race All Stars », krysser fansen fingrene for at Scarlet Envy vil komme tilbake. Husk at det har vært en « game within a game » -vending hele sesongen, med verten RuPaul Charles som sa til hver eliminerte deltaker å slutte å pakke sekken fordi den « ikke er over ennå. » I vår nylige meningsmåling stemte en ledende 27% av seerne på at de håper på en ny dose Scarlet. Det ble uavgjort om andreplassen da Jan og Eureka begge tjente 16% av stemmene. Se hele avstemningsresultatet:

  27% – Scarlet Envy

  16% – Jan

  16% – Eureka

  11% – A’Keria C. Davenport

  10% – Silkemykt muskatnøtt Ganache

  10% – Pandora Boxx

  4% – Jiggly Caliente

  4% – Yara Sofia

  2% – Serena ChaCha

  Scarlet ble eliminert i slutten av episoden 15. juli etter å ha havnet i de tre nederste på grunn av hennes opptreden i « Pink Table Talk » -utfordringen, sammen med Jan og Kylie Sonique Love . Etter at Ginger Minj vant leppesynkroniseringen mot den spesielle gjestemorderen Mayhem Miller , hadde Ginger det eneste ansvaret for å trekke leppestiften til personen hun følte fortjent å gå hjem, og hun valgte Scarlet.

  « Jeg føler meg ødelagt, » sukket Scarlet etter å ha forlatt hovedscenen. « Jeg føler meg totalt ødelagt. Jeg ønsket dette så inderlig, ikke for pengene og ikke av andre grunner enn at jeg ville bevise for meg selv at jeg kunne gjøre det. ” Hun syntes hun hadde opptrådt bra den uken i chatprogramutfordringen der hun åpnet om sine to mødre, men Mama Ru hevdet at hun følte seg « ukomfortabel » forresten da Scarlet ikke hadde funnet sammenheng mellom dragpersonen hennes og hennes virkelige liv.

  Scarlet er ikke fremmed for å dra hjem tidlig. Da hun først konkurrerte tilbake i « Drag Race » sesong 11, endte hun på en 10. plass. Denne gangen besto hun dette nummeret med ett sted, og kom på niende.

  På slutten av forrige ukes niende episode av Paramount+ reality -TV -programmet, fikk Eureka mer informasjon av RuPaul enn noen andre før henne. « Ikke gå, det er ikke over … ennå, » forklarte verten mens Eureka løp rundt i arbeidsrommet og lette etter en parykk å ha for å se mer presentabel ut. “Forbered deg på leppesynkroniseringen av livet ditt, og rapporter til hovedscenen. Jeg venter. »

  I forhåndsvisningen for neste ukes episode er de fire siste – Trinity K. Bonet , Ra’Jah O’Hara , Ginger og Kylie – fylt ut på sesongens store vri . “Velkommen til vårt spill i et spill. Det er på tide å møte motstanderne dine, « plaget RuPaul. Og de virket like forvirret som seerne har vært hele sommeren.

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på Paramount Plus. Du konkurrerer om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på « RuPaul’s Drag Race All Stars 6 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts