More

  Se ‘American Horror Story’ øyeblikket alle snakker om: Evan Peters og Frances Conroy synger ‘Islands In the Stream’

  Hvis du hadde «  Evan Peters og Frances Conroy syngende karaoke » på « AHS » Bingo -kortet ditt, har du lykke til. Disse to mangeårige rollebesetningsmedlemmene slapp løs i løpet av sesongpremieren 25. august med en øm gjengivelse av Dolly Parton og Kenny Rogers ’kjærlighetsballade fra 1983” Islands In the Stream ”. Se ovenfor videoklippet « American Horror Story: Double Feature » som alle snakker om.

  Langt forsinket på grunn av Covid-19, ble den 10. sesongen endelig sendt onsdag kveld med mange tidligere rollebesetningsmedlemmer som returnerte til folden. Peters tar rollen som dramatiker Austin Sommers mens Conroy skildrer den berømte forfatteren Sarah « Belle Noir » Cunningham. Den usannsynlige duoen kommer til Provincetown, Massachusetts hvert år for å få saften til å flyte – både i overført betydning og bokstavelig talt. De mystiske svarte pillene de tar gjør dem til vampyrlignende monstre hvis talent øker enormt når de drikker menneskelig blod.

  SE Alt du trenger å vite om ‘American Horror Story’ sesong 10, med tittelen ‘Double Feature’

  Andre tilbakevendende rollebesetningsmedlemmer for « Red Tide » (også kjent som den første delen av tittelen « Double Feature ») inkluderer Finn Wittrock og Lily Rabe som det sentrale Gardner -paret, Sarah Paulson som en hjemløs lokal med kallenavnet TB Karen, Adina Porter som Chief Burelson, Leslie Grossman som talentagent Ursula og Billie Lourd som tannlege/tatoveringsartist Leslie “Lark” Feldman. Kommende episoder vil ønske velkommen tilbake til “AHS” -stjernene Angelica Ross og Denis O’Hare .

  Peters og Conroys karaoke -øyeblikk fungerer også som deres introduksjonsscene for sesongen, sett med øynene til Wittrocks Harry. Den sliterende tv -skribenten besøker den lokale restaurantens solo etter at kona, Rabes Doris, blir syk og ser dem synge for pianoet med et litt dømmende blikk i øynene. Harry blir også truffet av Macaulay Culkin s prostituerte karakter Mickey, men han er rask med å informere ham om at han er gift.

  « American Horror Story » er ikke fremmed for « Glee » -ing ting når situasjonen oppstår. I « Asylum » (sesong 2) fremførte de forskjellige karakterene på mentalavdelingen en psykedelisk versjon av « The Name Game. » I “Coven” (sesong 3) underholdt Stevie Nicks heksene med et cover av “Seven Wonders.” I “Freak Show” (sesong 4) gikk Jessica Lange Elsa Mars på scenen tre separate ganger for å synge “Life On Mars”, “Gods and Monsters” og “Heroes”. Samme år fremførte Paulsons tvillinger tvillingene « Dream A Little Dream of Me » og « Criminal », og Peters Jimmy Darling rocket ut til « Come As You Are. »

  Her er hva « AHS » -fansen sier om Peters og Conroy som synger « Islands In the Stream » fra premieren på « Double Feature »:

  Television Fanatic : “Jeg har sett denne scenen igjen og igjen. Det er en av de beste AHS -scenene i hele serien.  »

  PinkSugar : « Dette er noe av det beste AHS noensinne har gjort. »

  Beth Pearsall : « Evan Peters tilbake på AHS og sang i den første episoden, gjorde natten min. »

  Coty Alan : « Frances Conroy er bokstavelig talt den beste. »

  Milani Moreno : « De må gi ut en hel versjon av denne sangen. »

  Al Mikk : « De komplimenterte hverandre så godt at de så så naturlige ut som om de har kjent hverandre i årevis IKONISKE YTELSER OG fra hva det virker som ikoniske antagonister også. »

  systemfeil : « De fortjener å få en Emmy for denne scenen, de er fantastiske omg. »

  Latest Posts