More

  Simon Cowell sammenligner operaen « AGT » med Carrie Underwood: Victory Brinker vil være « en av de største stjernene som dukker opp »

  For seksten år siden på « American Idol », Simon Cowell skapte overskrifter da han fortalte en frisk ansikt Carrie Underwood at hun skulle « vinne dette showet » og « selge flere plater » enn noen annen tidligere ‘Idol’ -vinner « ( se over ). Vel, blits fremover til i dag, og Simon klapper ikke bare seg selv på ryggen for den intuitive spådommen, men han er klar til å lage en annen. Under episoden av « America’s Got Talent » 17. august, sa den britiske dommeren til den ni år gamle operapiken Victory Brinker , « Du kommer til å bli en av de største stjernene som dukker opp fra et av disse showene . ”

  Victory hadde nettopp fremført den klassiske operasangen « Casta Diva » ( se nedenfor ) på Dolby Theatre da Simon spådde. Sangen var en risiko for den talentfulle slekten da hun lett innrømmet å ha gjort en « siste liten » endring i sangvalget hennes. « [‘Casta Diva’] er veldig annerledes, men jeg vil virkelig skille meg ut, » forklarte sangeren i sin forhåndsinnspilte videopakke.

  SE ‘America’s Got Talent’: Se alle 55 Golden Buzzers på ‘AGT’ gjennom årene

  Etter Victory sin feilfrie prestasjon, hoppet « AGT » -dommerne – Simon, Howie Mandel , Heidi Klum og Sofia Vergara – på beina. Simon startet dommernes kritikk, og her er hva han hadde å si i sin helhet: « Seier, seier, seier! Jeg vet ingenting om klassisk musikk. Imidlertid husker jeg for mange år siden på et annet show at en artist ved navn Carrie Underwood kom på audition for meg, og jeg sa at du skulle selge millioner og millioner av plater, og jeg hadde rett. Jeg kommer med en spådom: Du kommer til å bli en av de største stjernene som dukker opp fra et av disse showene fordi du har et unikt, spesielt talent og jeg synes du er utrolig. ”

  « Tusen takk! » Victory ropte tilbake som svar, smilende øre til øre. De andre paneldeltakerne var enige, og Sofia sa til henne at hun « fortjente å være her », og Heidi bemerket at hun var « kirsebær på toppen av en fantastisk kveld » og Howie oppfordret Amerika til å stemme fordi hun er « fantastisk. »

  Victory er allerede i rekordbøkene « America’s Got Talent » for å være den første handlingen noensinne som fikk Golden Buzzer presset etter henne av alle dommerne pluss verten Terry Crews . På det stadiet av auditions hadde alle Golden Buzzers allerede blitt presset, men Simon følte at hun var et unikt talent, og derfor spurte han kohorter om de ville gå sammen for en gruppesummer. Beslutningen var enstemmig, og resten er nå historie.

  Finn ut om Victory Brinker kommer til semifinalen « AGT » ved å følge med på liveshowet onsdag 18. august på NBC.

  Latest Posts