More

  « Ted Lasso » -stjernen Hannah Waddingham ble overrasket over sesong 2 -vri

  Det følgende stykket inneholder store spoilere for « Ted Lasso » -episoden « The Signal », den sjette episoden fra sesong 2.

  «Ted Lasso» -fans som kanskje trodde at showet presset Rebecca (Hannah Waddingham) og Ted (Jason Sudeikis) mot et romantisk forhold, ble kastet som en kurve på slutten av fredagens episode av den Emmy-nominerte Apple TV Plus-komedien. Den anonyme frier Rebecca har meldt på Bantr dating -appen, ikke var hennes hovedtrener, men i stedet hennes stjerneforsvarer, Sam Obisanya (Toheeb Jimoh).

  Den romantiske vrien, som gir en kort gnist av flørt mellom de to fra sesong 1, fanget ikke bare seerne, men Waddingham selv. Som Emmy -frontløperen for beste kvinnelige birolle i en komedieserie fortalte Vanity Fair, hadde hun ingen anelse om at showet ville parre henne med Jimoh.

  “Jeg hadde ingen anelse – og det gjorde han morsomt heller ikke, og han gikk inn i garderoben min. Og gikk du, har du lest den? Og jeg sa, [sluk] ‘Ja. Jeg antar at vi kommer til å bli godt kjent med hverandre! ’Og han ble knallrød og gikk ut og knelte på gulvet og lo,” sa hun til utsalget.

  Til tross for gode tider bak kulissene, er et potensielt forhold mellom eieren av AFC Richmond og en av lagets spillere ikke uten risiko. Det er noe Waddingham erkjente i Vanity Fair-intervjuet og sa at hun « slet » med konsekvensene av en ansatt-leder-kobling. « Jeg har hatt samtaler med Jason om hvor dette kan gå. Den kampen er hennes – og din – å finne. Og jeg elsker det, sa hun.

  Rebecca startet opprinnelig « Ted Lasso » som showets tilsynelatende skurk, da hun forsøkte å undergrave teamet i kjølvannet av skilsmissen. Men som alle andre som er involvert i klubben, fant hun seg glad i Ted gjennom den første sesongen og har blitt en av hans største allierte og støttespillere.

  « Kvinner i min høyde eller bygning er ikke ofte sett på som noen som har opplevd tap eller hjertesorg … og Jason [Sudeikis] og leiren har tillatt meg å vise at det ikke spiller noen rolle hvordan du ser ut eller hva folk oppfatter deg som Vær alt, akkurat som det er for alle andre, sa hun til Gold Derby i et intervju i år.

  Men et mulig forhold til Sam – som hun har varmet seg til via dating -appen, om enn fra et anonymt perspektiv – vil fremme Rebeccas vekst, forklarte Waddingham til Vanity Fair. Men frieriet deres vil ikke være uten kamp.

  « Jeg tror vi kunne se henne for første gang noensinne, i hele de to sesongene, virkelig komfortabel med noen og virkelig avslappet og strålende, og så tar hun seg selv, » sa hun. – Så det er en slags interessekonflikt der. Og på en måte tror jeg det er trist for henne: men hvorfor måtte det være Sam? Hvorfor måtte det være en av dine ansatte som du har denne fantastiske forbindelsen med? Og jeg tror at vi i episode 10 vil se at konflikten kommer i forgrunnen. ”

  Waddingham er den beste kandidaten for beste kvinnelige birolle i en komedieserie for sesong 1 av « Ted Lasso » og det overveldende valget blant Gold Derby -brukere å vinne kategorien. Emmy -avstemningen pågår nå og fortsetter ut 30. august.

  « Ted Lasso » Sesong 1 mottok 20 nominasjoner i år og forventes å vinne flere Emmy Awards, inkludert beste komedieserie og beste skuespiller i en komedieserie for Sudeikis.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts