More

  ‘The Crown’: Gillian Anderson på vei til å vinne 2. karriere Emmy etter ‘The X-Files’

  I 1997 vant Gillian Anderson sin første Emmy Award i karrieren for å ha spilt FBI-agent Dana Scully på Foxs sci-fi-hit « The X-Files. » Etter nesten å ha snublet på vei opp til scenen ( se over ), berømmet skuespilleren Helen Mirren , som overrakte henne statuetten, og takket venner og familie. Nå, 24 år senere, er Anderson på sporet til å kreve Emmy #2 takket være hennes surrede rolle som britisk statsminister Margaret Thatcher på “The Crown”.

  Når dette skrives, spår alle 24 av våre Emmy -eksperter fra store medier at Anderson vil seire i beste kvinnelige birolle. Det betyr overveldende 4/1 odds for å vinne. Hennes andre nominerte, i rekkefølge etter våre eksperts rangeringer, er Ann Dowd (“The Handmaid’s Tale”), Helena Bonham Carter (“The Crown”), Samira Wiley (“The Handmaid’s Tale”), Yvonne Strahovski (“The Handmaid’s Tale”), Aunjanue Ellis (“Lovecraft Country”), Emerald Fennell (“The Crown”) og Madeline Brewer (“The Handmaid’s Tale”).

  De to dusin Emmy-ekspertene som forutsier denne kategorien på Gold Derby er: Anne Thompson (Indiewire), Ben Travers (Indiewire), Christopher Rosen ( Gold Derby), Clayton Davis (Variety), Eric Deggans (NPR), Jazz Tangcay (Variety), Jen Chaney (Vulture), Joyce Eng (Gold Derby), Kaitlin Thomas (Gold Derby), Keith Simanton (IMDb), Kelly Lawler (USA Today), Ken Tucker (ikke tilknyttet), Libby Hill (Indiewire), Lynette Rice (Ent. Weekly ), Matt Roush (TV Guide Magazine), Matthew Jacobs (ikke tilknyttet), Peter Travers (ABC), Shawn Edwards (WDAF-TV Fox), Susan King (Gold Derby), Susan Wloszczyna (Gold Derby), Thelma Adams (Gold Derby) , Tim Gray (Variety), Tom O’Neil (Gold Derby) og Wilson Morales (BlackFilmandTV).

  « The Crown » er nominert til hele 24 Emmys i år, og knytter den til « The Mandalorian » som årets mest anerkjente show. Andre nominerte rollebesetningsmedlemmer for Netflix kongelige drama er Olivia Colman , Emma Corrin , Josh O’Connor , Carter, Fennell, Tobias Menzies , Charles Dance og Claire Foy .

  « Jeg føler meg så beæret over at du overrakter meg denne prisen fordi jeg har vært en så stor fan av deg i så mange år, » sa Anderson til Mirren etter å ha vunnet for « The X-Files. » På talerstolen fortsatte hun med å spøke med søsknene sine: “De er så fantastisk normale med hele denne kjendisgreien. Og noen ganger vil jeg riste dem og si: ‘Vet du ikke hvem jeg er ?!’ »

  Da vi nylig snakket med Anderson om hennes forvandling til Thatcher på « The Crown », åpnet hun om det Emmy -øyeblikket fra 1997. « Jeg skal fortelle deg noe: Jeg lærte leksjonen min, » bemerket hun om talen hennes som fokuserte på venner og familie i motsetning til hennes medstjerne David Duchovny , hennes skaper Chris Carter < /strong>, hennes agenter osv. « Neste dag ble jeg litt irettesatt [og] jeg ble fortalt at jeg skulle ta ut en annonse i en av bransjene for å takke dem i unnskyldning, » lo hun. Derfor fortalte Anderson oss i år at hun planlegger å takke « alle jeg noensinne har møtt » hvis hun ender med å vinne for « The Crown ».

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts