More

  ‘America’s Got Talent’ episode 18 oppsummering: Hvilke fem akter gikk videre til finalen?

  « America’s Got Talent » flyttet et skritt nærmere sesong 16 -finalen på tirsdag med den andre av to semifinale forestillinger og onsdag med resultatene av showet basert på publikumsstemmer. I denne semifinalerunden utfører 11 akter per natt foran dommerne Simon Cowell , Howie Mandel , Heidi Klum og Sofia Vergara .

  Av de 11 akter på liveshowet 7. september går bare fem av dem videre til « AGT » -finalen. Disse 11 akter inkluderer tre utpekt for Golden Buzzer: Heidis valg, artisten som raskt bytter Lea Kyle ; Howies favoritt, Northwell Nurse Choir ; og panelplukket, operaproblemet Victory Brinker .

  I jakten på mesterskapet i sesong 16 er også: vokalgruppen 1aChord , mentalisten Peter Antoniou , stand-up-komikere Josh Blue og Kabir Singh , dansegruppe ChapKidz , akrobater Rialcris , sanger Brooke Simpson og unicyclists UniCircle Flow .

  Nedenfor følger du med når vi gjengir America’s Got Talent ”sesong 16, episode 18, og gir deg semifinaleresultatene 8. september i vår liveblogg.

  20.00 – Før vi fikk noen resultater, ble vi behandlet på den ukentlige sammendraget av forestillingsprogrammet som inkluderte usynlige opptak fra tirsdag kveld. Totalt sett var dommerne utrolig begeistret for alle handlingene og begeistret over hvor mange av dem som forbedret seg fra sine tidligere forestillinger. Når det er sagt, traff Simon sitt røde X tre ganger i løpet av natten, noe som førte til at Heidi spurte ham om han var i dårlig humør. Sofia fortsatte også å klandre Simon for å ødelegge forbindelsen hennes til Peter under hans mentalismeaksjon og få ham til å ikke ha forbindelsen han hadde til hensikt.

  20:08 – Som alltid er nattens første nyhet å avsløre handlingene som plasserte 4., 5. og 6. plass i natten. Disse handlingene var: Lea Kyle , UniCircle Flow og Victory Brinker . Disse tre vil være tilgjengelig for Instant Save i løpet av natten, og de to andre må kjempe om det for Judges Save derfra. Umiddelbare resultater av direkteavstemningen ga Victory en ledelse på 38%, men Lea var rett bak henne med 34%og UniCircle etter med 28%.

  20:12 – Mens vi ventet på flere resultater, gikk AGT -alums Duo Transcend og Deadly Games sammen for å utføre sine farlige handlinger. Forestillingen innebar knivkasting vekslende med Duos trapesakrobatikk. Dødelig lukket handlingen i en fryktinngytende handling med å skyte en armbrøst bakover over skulderen mens de bare brukte kameraet foran på en telefon for å sikte mot en ballong i munnen hennes, og Duo ga oss et av deres ikoniske bind for øynene. Så, som den spesielle godbiten, slo de to handlingene sammen om et siste triks der de to kvinnene holdt en ballong mellom munnen mens de hang fra trapesen og hadde et pilskudd.

  20:19 – For å finne ut hvilke handlinger som ville gå rett til finalen, tok Terry først frem Northwell Health Nurse Choir og 1aChord . Av de to sanggruppene var det bare Northwell som avanserte.

  20:30 – Deretter brakte Terry Kabir Singh og Rialcris videre for å lære skjebnen deres. Terry ga dem de dårlige nyhetene om at ingen av dem ville gå videre til finalen.

  20:37 – Med bare fire akter igjen på scenen, ga Terry resultater til Brooke Simpson og ChapKidz . Mellom de to akter er Brooke den eneste som går videre til neste ukes finale.

  20:40 – Og sist, mellom Josh Blue og Peter Antoniou var det Josh som tjente nok stemmer til å gå videre.

  20:48 – Terry informerte oss om at Instant Save -avstemningen var en av de nærmeste de noen gang har hatt, men til slutt handlingen som tjente mest støtte i løpet av episoden er Lea . Det gjør UniCircle Flow og Victory Brinker sårbare for dommernes flertall på den siste plassen i finalen.

  20:58 s – Den første dommeren som stemte på finalefinalisten var Heidi, og hun valgte Victory. Sofia var neste og valgte også Victory. Når det gjaldt Howie bestemte han seg for å « gå med originalitet » og valgte UniCircle Flow. Det overlot det til Simon å bestemme, og han gikk med hjertet og ga Victory flertallet til å bli den 10. finalisten.

  Latest Posts