More

  « Big Brother 23 » spådommer om dobbel utkastelse: Blir det like kjedelig som å sende Claire Rehfuss og Alyssa Lopez til juryen neste gang?

  Etter onsdag kvelds planendrende Power of Veto comp, er den dominerende Cookout-alliansen til “Big Brother 23” nå klar til å sende Claire Rehfuss hjem samme uke som hennes nærmeste allierte hele sesongen, Tiffany Mitchell , er husholdningssjef. Men denne torsdagen er den første av to doble utkastingsuker, noe som betyr at to vil gå ut av døren og slutte seg til juryen. I våre kombinerte spådommer for uken er de to som er mest sannsynlig å gå hjem på disse stedene Claire (21/20 odds for å gå først) og Alyssa Lopez (43/20 odds for å gå andre).

  Den opprinnelige planen for uken var at Tiffany ikke skulle vinne HOH slik at alliansen kunne målrette Claire med Tiffany som en bonde, men Tiff kastet en skiftenøkkel inn i den planen da hun nektet å bøye seg ut av søndagens komp og gi seieren til Kyland Young . Med Tiffany i soverommet i øverste etasje flyttet målet seg til Alyssa med Xavier Prather på blokken ved siden av henne. Men da Alyssa vant den ettertraktede POV og reddet seg fra nominasjonen, hadde Tiffany ikke noe annet valg enn å erstatte henne med det eneste gjenværende medlemmet som ikke var Cookout, Claire. Som sådan er torsdagens første utkastelse en avgjørelse mellom Claire og Xavier, som er beskyttet av styrken i antall Cookout.

  I ånden til « juryledelse », men mer på grunn av hennes tette vennskap med Claire, brøt Tiffany nyheten til Claire om at hun ville bli erstatningsnominant på forhånd. Uten å ta for seg eksistensen av en allianse, gjorde Tiffany det klart at hun på et personlig plan ikke kunne være ansvarlig for å sette to fargestifter mot hverandre på blokken, og la henne være med Claire som det eneste alternativet. Claire forsto Tiffany sin posisjon fullt ut og lovte å « gå ut som en løve » og kjempe for å bli, men vi vet at hun ikke vil få nok stemmer uansett hvor hardt hun prøver.

  Etter Claires uunngåelige utkastelse, vil torsdag kveld gå til dobbelt utkastelse og sende natten i en av to retninger: enten vinner Alyssa ikke HOH eller POV og blir sendt hjem, eller så vinner Alyssa HOH eller POV, sparer seg selv og krever Cookout for å implodere og kaste ut en av sine egne live on air. Gitt at det vil være 5-mot-1 i både HOH- og POV-komposisjonene, vil Alyssa ha et eller to fjell å klatre for å hindre spådommen vår om at hun kommer hjem nummer to.

  Hvis Alyssa tilfeldigvis oppnår det usannsynlige, blir utkastelsen bestemt av medlemmene i Cookout som ikke er nominert. Hvis Alyssa vinner HOH, er Xavier sannsynligvis trygg fra blokken og vil være en av velgerne. Teoretisk sett ville han også kunne komme inn i øret til Alyssa for å lede henne mot målet han valgte. Basert på hvordan denne uken spilte ut, er Xavier mest sannsynlig å målrette Tiffany for det han ser på som egoistisk oppførsel, selv om hun fulgte opp med å kaste ut Claire.

  En annen brikke i puslespillet er at hvis Azah Awasum og Derek Frazier forblir utenfor blokken, kan de danne en solid stemmeblokk på to i det som blir en firemannsbeslutning . Ville de tvinge et slips og få HOH til å få blod på hendene som slipsbryter eller bare gå med strømmen? Og hvilken retning vil Kyland og Hannah Chaddha ønske å ta hvis de har makten som HOH eller velgere? Så mange variabler! Så mange spørsmål! La oss håpe at vi blir blindsided, for en gangs skyld!

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts