More

  « Big Brother 23 » spoilere: Claire planlegger å trekke en Derek X. i sin utkastelsestale

  Onsdag var nok en monoton dag i « Big Brother 23 » -huset siden vi alle vet hva som kommer til å skje på torsdag – og det gjør Claire nå.

  Claire visste at hun sannsynligvis ville forlate da hun traff blokken, men hun fikk i utgangspunktet bekreftelse etter at hun forlot en 583-timers en-mot-en-tjeneste med Kyland , som fortalte henne at han ville kaste henne ut. . Hun burde se på den lyse siden: Hun trenger aldri å sitte i en-til-en-fengsel i Kyland igjen, og det er nesten like bra som å vinne kampen. « Ingen skal ha en sammen med Ky. Det er ikke gunstig for noen, » ventilerte Claire til Tiffany etter å ha rømt fra klutene. “Gud, Ky er bare så irriterende å høre på. Han er så arrogant, og han er så overbevist om at han har rett i alle aspekter av dette spillet. ”

  Frustrert, Claire ønsker å ringe ut alle i talen sin og ba om Tiffs hjelp, som kom timer etter at Tiff hadde fortalt Hannah at hun vil at Claire skal trekke en Derek X. og plante frø om noen – Xavier i dette tilfellet – i talen hennes. Du trenger ikke å overbevise Claire fordi hun var ved å se og sa at hun spesifikt vil ringe X og Alyssa , som hun sa til Tiff å « aldri tro på. » Tiff veiledet henne mot å fokusere på hvordan å holde X sikrer at de overleverer $ 750 000 til ham. Claire øvde seg på å si at hun vil stemme på X for å vinne hvis han kommer til slutten fordi det vil bekrefte at han spiller et flott spill og at hun vil presse på at juryen gjør det samme. Kickeren for nå: “Dere har det skuddet, og dere velger alle å ikke ta det. Jeg husker det, og det samme vil bankkontoen din.  » For å virkelig etterligne DX, sparket Claire rundt ideen om å ringe Alyssa Beth Holly . “Vi hørte at Sarah Beth spiller et Nicole F. -spill. Det er en annen kjent kvinne som jeg ser her. Alyssa, du spiller et Beth -spill, sa hun. Hun har fortsatt hele dagen torsdag til å finjustere den, men det er den foreløpige planen. Hvis hun går igjennom det, vil det ikke snu stemmene, men vi trenger litt spenning her, så vi tar det vi kan få.

  Alle mistenker at torsdag er en dobbel utkastelse, men Cookout er stort sett bekymret for at Alyssa vinner HOH. De har tallene å vinne, men Alyssa har bevist at hun har ni liv og kan vinne kompiser, og vi går igjen gjennom det ukentlige ritualet til visse Cookout -medlemmer som ikke ønsker å vinne, som X (åpenbart) og Ky, som sa han kaster den når Alyssa er ute. Hannah sa til X at hun føler at hun kan vinne og prøver å manifestere det. Han spurte om hun ville sette ham og Alyssa, som hun sa ja til. X prøvde å skyldfalle henne til å ikke nominere ham ved å si at det blir hans fjerde uke på rad på blokken, og han har allerede sittet ved siden av personen hans og en annens person denne uken. Frimodigheten til denne mannen. Planen var at dere alle skulle sitte ved siden av bonden, og bonden er ikke ute ennå. Det er også du som ville at bonden din skulle overleve alle andres, noe som skjer, så dette er konsekvensen. Og det er en dobbel, så det blir raskt og smertefritt. Takle det.

  I mellomtiden fortsetter Alyssa å leve på en annen planet. Det er morsomt/trist/frustrerende når husmenn ikke har all informasjonen vi gjør for å ta avgjørelser, men det er et helt annet nivå når de ikke gjør det, men er overbevist om at de har det. Alyssa spiser fortsatt på å være et « f -ing geni » og mistenker ikke Cookout i det hele tatt, så hun fortsatte å strategisere med alle da de sannsynligvis skriker inni å lytte til ideene hennes. Til og med Claire var forbløffet etter konvojen og fortalte Hannah: « Jeg begynte å kaste og etter fem minutter sa hun: ‘Tror du at du skal hjem? Det er ingen måte at dette er et kast. ’Jeg har ingen anelse om hva Alyssa tror skjer.” Alyssa vet virkelig ikke hva som vil treffe henne hvis hun drar torsdag.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts