More

  Brian Austin Green sier at det er en ‘unik mulighet’ å gjøre ‘Dancing with the Stars’ med kjæresten Sharna Burgess – men er de partnere?

  Brian Austin Green er ikke den første « Beverly Hills, 90210 » -stjernen som konkurrerte om « Dancing with the Stars », men han er den første som samtidig dater en av fordelene. Green, en av sesong 30 -konkurrentene, og sesong 27 -mester Sharna Burgess har vært sammen i nesten et år og spøkt med at han muligens gjorde showet.

  « Da vi begynte å date … pleide vi å le om at det sannsynligvis aldri ville skje. Det var rett og slett ikke på radaren vår, ingen av oss, sier Green til journalister etter at rollebesetningen ble annonsert onsdag, ifølge Us Weekly. “Men [da] kom tilbudet for sesongen. Og jo mer vi bare snakket om det generelt, innså vi sammen at dette er en virkelig unik mulighet. ”

  Skuespilleren, som konkurrerte på « The Masked Singer » i fjor som Giraffe, ser på dette som en « fantastisk mulighet » til å lære om sin betydningsfulle andres håndverk. « Jeg ser virkelig på dette som en veldig kul måte å forstå hvem hun er profesjonelt og [oppleve] noe hun har brent for og gjort hele livet, » fortsatte han. « Det er virkelig en kul måte å bli kjent med henne. … Jeg vet ikke hvor lenge showet vil vare. Jeg vet ikke hvor mange flere muligheter jeg vil ha for noe slikt. Det var den perfekte stormen. Alt passet akkurat opp.  »

  Sammenkoblingene vil ikke bli avslørt før premieren i livesesongen, men det er all forventning at Green og Burgess vil være partnere. En kilde fortalte Us Weekly i forrige uke, da rykter gikk om castingen hans, at det er « sannsynlig » at kjærlighetsfuglene vil danse sammen. Og med strenge COVID-19-protokoller å følge, ville det være praktisk siden de kunne ha sin egen hjemmeboble (gifte proffer må igjen leve separat i løpet av sesongen). « Dancing » har også trukket dette stuntet, om du vil, før: Julianne Hough ble paret med sin daværende kjæreste, countrysanger Chuck Wicks , i sesong 8 i 2009. (På den annen side begynte “Shark Tank” -stjernen Robert Herjavec og Kym Johnson å date – og har siden giftet seg og fått tvillinger – etter at de konkurrerte sammen i sesong 20 i 2015 .)

  Selv om Green ikke kan si hvem partneren hans er, delte han at Burgess har vært « ekstremt snill og hjelpsom » og en « stor cheerleader » da han startet øvelser. « Hun har virkelig gitt meg mange tips og hjulpet meg med å forstå akkurat det arbeidet jeg har i vente – hva jeg må forplikte meg til for å gjøre dette godt, » sa han. « Jeg er selvfølgelig nervøs for det første showet, selvfølgelig, fordi det er live. Jeg har ikke hatt mulighet til å gjøre mye levende arbeid før, men jeg vet når jeg får det ut av systemet mitt og det er gjort, så vet jeg hva min største frykt er og hva jeg må bekymre meg for. Og så kommer det ikke flere overraskelser etter det. ”

  Burgess beholder selvsagt også partnerens identitet på DL, men i en Instagram Story onsdag ba hun fansen om å stemme om de heller ville se henne og Green som lagkamerater eller rivaler. I påfølgende historier kjører paret (på vei til øvelse?) Ettersom Green deler litt av spenningen og nervene hans om showet.

  « Jeg er spent på at du får oppleve et show jeg har elsket så lenge, og som du vet, forhåpentligvis kan hoftene bevege seg, » plaget Burgess.

  « Jeg vet ikke. Disse hoftene føles gamle, « svarte han.

  “Dancing with the Stars” har premiere mandag 20. september kl. 8/7 på ABC.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts