More

  ‘Celebrity Big Brother’ kommer endelig tilbake for en tredje sesong

  Forvent den uventede … retur av « Kjendis storebror. » Etter å ha vært AWOL de siste to syklusene, vil « Celebrity Big Brother » være tilbake for en tredje del vinteren 2022, kunngjorde CBS torsdag på TV Critics Association sommerpresseturné.

  Julie Chen Moonves kommer tilbake til verten, og ytterligere detaljer, inkludert cast og premiere dato, vil bli kunngjort på et senere tidspunkt. Thom Sherman , CBS senior EVP for programmering, sa under panelet torsdag at “Celebrity Big Brother” igjen vil fungere som motprogrammering til vinter -OL, så det betyr at sesongen får premiere i februar som Beijing Games går fra 4. til 20. februar. Basert på de to første sesongene, vil sesong 3 trolig bli 13 episoder lang og sendes over to og en halv uke igjen. Live feeds vil være tilgjengelig 24/7 på Paramount+.

  Den stjernefokuserte spin-off hadde premiere i februar 2018 og kronet Marissa Jaret Winokur som sin første mester. Sesong 2 gikk fra januar til februar 2019 og ble vunnet av Tamar Braxton . Men CBS har holdt det utenfor planen siden, til tross for lobbyvirksomhet fra Chen Moonves og produsenter. I desember avslørte verten på “Big Brother” -alumnen Nicole Anthony s “Hei, venner!” podcast om at hun og produsentene « presset » for en tredje sesong for vinteren 2021 fordi de fleste kjendiser « ikke levde den jet-set livsstilen for å reise » på den tiden på grunn av COVID-19. Imidlertid fortalte CBS dem « ikke ennå. » Chen Moonves følte at nettverket ikke kunne grønt lys da da det fokuserte på å lansere sin høst 2020-serie som ble påvirket av pandemien.

  Julie Chen bekrefter at hun og produsentene kjempet for CBBUS3 denne sesongen, men nettverket avviste det #️ #CBBUS3 pic.twitter.com/UrMVoe3Qc4

  – Mike (@BigBrotherAbyss) 27. desember 2020

  Kanskje i et snev av det som kom, var Tom Green , som endte på sjetteplass i andre sesong, en del av HOH -komposisjonen i uke 3 på “Big Brother 23” tidligere i sommer da husgjestene ble testet på Greens videoer fra mannen på gaten om showet.

  Andre kjendiser som konkurrerte i de to første sesongene inkluderer Metta World Peace , Ross Mathews , Shannon Elizabeth , Keshia Knight Pulliam , Joey Lawrence , Kandi Burruss , Ryan Lochte , Lolo Jones , Omarosa Manigault Newman og Anthony Scaramucci , hvorav den siste ble avslørt for å ha vært en falsk husmann som en del av en vri som heter Mooch’s Veto. Dette er typen innhold du bare ikke får på vanlig « Big Brother ».

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts