More

  Justin Hartley stiller opp sitt prosjekt etter ‘This Is Us’ på CBS

  Den sjette og siste sesongen av “This Is Us” har ikke premiere ennå, men Justin Hartley har allerede låst sin konsert etter Pearson. Skuespilleren vil spille hovedrollen og produsere CBS-dramapiloten « The Never Game », kunngjorde nettverket torsdag under TV Press Critics Association sommerpresseturné.

  Basert på den bestselgende romanen med samme navn av Jeffrey Deaver , vil prosjektet se Hartley spille survivalist og « belønningssøker » Colter Shaw, som reiser gjennom landet og hjelper borgere og rettshåndhevelse med å løse forskjellige saker med hans beste sporingsferdigheter mens han håndterte sin egen bruddfamilie hjemme. « The Never Game » har et pilotproduksjonsengasjement, så det er ikke bestilt til serier ennå. « This Is Us » -regissør og utøvende produsent Ken Olin vil regissere piloten, som ble skrevet av andre EP Michael Cooney .

  « Jeg kunne ikke vært lykkeligere for at ‘The Never Game’ kommer til CBS, og at Colter Shaw snart vil bli levende på skjermen, » sa Hartley i en uttalelse. “Da jeg leste boken, ble jeg umiddelbart tiltrukket av karakteren og historien; Å utvikle dette prosjektet med Ken har vært et virkelig kjærlighetsarbeid. Colter kommer til å sparke en alvorlig rumpe, og jeg kan ikke vente på at publikum skal møte ham.  »

  Hartley er for tiden i produksjon på den siste sesongen av « This Is Us », som har premiere på NBC midt i sesongen tidlig i 2022, i motsetning til de fem første sesongene som ble lansert høsten, slik at de siste 18 episodene kan vises stort sett uavbrutt. Hartleys karakter, Kevin, har kommet i spissen for tearjerker de siste to sesongene, men det har ennå ikke vært nok til å gi ham sin første Emmy -nominasjon, selv om han droppet å støtte i år. Han har fortsatt ett skudd til med « This Is Us », men hvis det ikke fungerer, kan kanskje en solo -hovedrolle som Colter gjøre susen.

  Emmy -odds for beste dramaserie Vil ‘The Crown’ endelig seire?

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts