More

  ‘The Amazing Race’ kommer tilbake denne sesongen etter å ha stoppet produksjonen i fjor

  Etter å ha stengt produksjonen på grunn av COVID-19, vil « The Amazing Race » komme tilbake en gang i løpet av sesongen 2021-22, ifølge CBS.

  Thom Sherman , nettverkets senior konserndirektør for programmering, kunngjorde nyheten torsdag på TV Critics Association sommerpressetur. « ‘The Amazing Race’ kommer også tilbake denne sesongen, » sa han og ga ingen ytterligere detaljer.

  Den Emmy-vinnende serien, som nettopp feiret 20-årsjubileet for premieren 5. september, hadde begynt å filme den 33. sesongen da produksjonen ble suspendert i februar 2020. På den tiden hadde den tre episoder i boksen med stopp i England og Skottland.

  Det er uklart når produksjonen starter på nytt. I juni fortalte verten Phil Keoghan til Gold Derby at produsentene hadde utarbeidet en plan for å trygt gjenoppta filmingen rundt om i verden. “CBS vil ha oss tilbake på timeplanen. De vil at vi skal komme med en plan, »delte han. « Jeg tror vi har en plan som vil fungere i denne verden som vi lever i. Men forventningen fra nettverket er at vi får sesong 33 ferdig, og så ruller vi inn i flere sesonger igjen. »

  « The Amazing Race » har vært ute av luften siden sesong 32 -finalen ble sendt i desember. Selve den sesongen led mange forsinkelser, på grunn av generell planlegging og pandemien, etter å ha pakket produksjonen i desember 2018, men avdraget ga serien sin 18. Emmy -nominasjon for beste konkurranseserie, en ære den har vunnet rekord 10 ganger. Det er for tiden på femteplass i våre odds for å vinne.

  Emmy -odds for beste konkurranseprogram RuPau’s Drag Race er foran

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts