More

  Traileren « Dexter: New Blood » avslører hvordan Michael C. Hall kommer tilbake

  Åtte år etter en polariserende seriefinale som gjorde at fansen ble opprørt over hvordan det pakket opp, kommer Showtime tilbake i « Dexter » -bransjen. Kommer i november kommer en begrenset serie på 10 episoder, « Dexter: New Blood », som bringer Michael C. Hall-karakteren tilbake for det showets hjernetillit håper er en mer riktig utsending.

  « Det tok det som til slutt har vært nesten et tiår å ha nok plass til å skape historiefortellingsmuligheter som ikke eksisterte før nå for at det skulle føles riktig, » sa Hall til Entertainment Weekly i en ny omslagshistorie publisert torsdag. “Jeg hadde alltid håpet at det skulle komme noe som føltes verdt å gjøre. Og det gjorde det. ”

  Den offisielle traileren til « Dexter: New Blood », som ligger i en fiktiv by i New York, fanger seerne med den tidligere vigilante -seriemorderen. Når han bruker en antatt identitet, nyter Dexter et stille liv der han jobber i en lokal fiske- og viltbutikk og daterer byens lensmann. Men når barna begynner å forsvinne, dukker også Dexters morderiske rekke opp igjen – det samme gjør visjoner om Deb (den originale seriestjernen Jennifer Carpenter), Dexters søster som døde i seriens finale i serien.

  Her er den offisielle sammendraget fra Showtime: « Sett 10 år etter at Dexter forsvant i orkanen Lauras øye, finner DEXTER: NEW BLOOD ham under et antatt navn i den fiktive lille byen Iron Lake, New York. Dexter omfavner kanskje sitt nye liv, men i kjølvannet av uventede hendelser i dette sammensveisede samfunnet lokker hans mørke passasjer uunngåelig. ”

  Hall har ofte diskutert hvor skuffende finalen føltes for fans og ham selv. I den siste episoden forfalsker Dexter sin egen død etter Debs død og trekker seg tilbake til en villmark som er ukjent for å arbeide som tømmerhogger. Ifølge stjernen vil den delen av kanonen ikke bli slettet av « Dexter: New Blood », men Hall håper den begrensede serien vil tilfredsstille ulykkelige seere.

  « Jeg kan sette pris på at det var ganske utilfredsstillende for alle som håpet på noe definitivt eller en følelse av nedleggelse, » sa Hall til Entertainment Weekly. « Det faktum at det kanskje var en mindre smakfull smak i munnen på folk, var noe som plaget meg. »

  Den originale « Dexter » -debuten på Showtime i 2006 og var en umiddelbar kritisk suksess og tildeler sesongfavoritt. “Dexter” mottok hele 24 Emmy -nominasjoner og vant fire priser over hovedseremonien og Creative Arts Emmys. Den mest profilerte seieren var for John Lithgow i beste gjesteskuespiller i en dramaserie ved seremonien i 2010. Hall selv ble nominert fem ganger på åtte sesonger for å ha spilt tittelfiguren. Det nye showet vil sannsynligvis konkurrere i de begrensede seriekategoriene på Emmys 2022.

  « Dexter: New Blood » debuterer 7. november på Showtime.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts