More

  « Big Brother 23 » spoilere: 17. september -episoden vil inkludere House 11 Head of Household og deres utkastelsesnominasjoner

  Fredagens spesielle episode av « Big Brother » begynner med make or break-resultatene fra Week 11 Head of Household-konkurransen som ble innspilt før det to timer lange showet som ble sendt torsdag. Vi vil også se etterspillet av stemmene for å kaste Tiffany Mitchell og deretter Hannah Chaddha på de fire gjenværende husvaktene. Og vi får en titt på kunngjøringen fra HOH uke 11 om de siste fire utkastelsesnominasjonene som møter i en direkte avstemning 23. september.

  Fortsett å lese for å finne ut alt det morsomme for BB23-fans 17. september. Vi har alt om episode 32 mens vi så på direktesendingene direkte og har alle « Big Brother » 23 spoilere.

  Som avtroppende husholdningssjef for uke 10 var Azah Awasum ikke kvalifisert til å konkurrere denne uken. Hver av de tre gjenværende husguestene – Derek Frazier , Xavier Prather og Kyland Young – var fast bestemt på å ta tømmene i denne andre siste uken av konkurranse da det betydde at de var sikret en plass i de tre siste.

  Xavier vant en seier i HOH -konkurransen for bare andre gang denne sesongen; i uke 3 konstruerte han kastingen av Brent Champagne . Denne seieren kunne ikke ha kommet på et bedre øyeblikk i cutthroat -konkurransen. Xavier er sikret en plass i Final 3 og får velge hvilken av hans tre rivaler han skal sette på hugget.

  Det var ingen overraskelse da Xavier kunngjorde at Azah, den siste kvinnen som sto, skulle stå foran skuddlinjen 23. september. Vi ble imidlertid kastet da han kalte Kyland som den andre utkastningsnominasjonen.

  Hvis en av disse nominerte vinner Power of Veto på lørdag, må Derek ta plassen, og POV -vinneren avgir den eneste stemme for utkastelse. Skulle Xavier eller Derek vinne POV, vil skiferen forbli den samme, og det vil være Derek som får bestemme hvem som går og hvem som blir med Xavier og seg selv i Final 3.

  Husk å stemme i vår meningsmåling om hvem du vil se kastet ut på torsdag. Eller liker du både Azah og Kyland så mye at du vil se en erstatning i nominasjonene via POV? Hør av i kommentarfeltet med tankene dine om #BB23 så langt.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts