More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Big D bekymrer seg over siste 4 Veto fordi han ‘skjøt meg selv i foten’ med sin store munn

  Vel, det gikk så ille som det kunne ha blitt. Hvis du liker forutsigbarhet, gratulerer fordi torsdagens « Big Brother 23 » dobbel utkastelse leverte det i spader. Tiffany ble kastet ut som forventet, og akkurat da det var et glimt av håp om at det kan bli en rystelse etter at Azah vant HOH, ødela hun alt dette ved å nominere < sterk> Hannah , som skulle forlate uansett hvem hun var ved siden av fordi bros før hos. Azah ga effektivt Xavier 750 000 dollar. Vi burde bare spole frem til finalen fordi manuset allerede er skrevet.

  Feeds kom tilbake etter at Østkysten ble sendt, ikke vestkysten som først annonsert, og avslørte at X hadde vunnet siste fire HOH og hadde nominert Kyland og Azah, så nå har hver husguest truffet blokken. Men nominasjoner spiller ingen rolle i siste fire siden Veto -vinneren har all makt og vil bestemme sammensetningen av de tre siste. Dette er enkelt: Azah må vinne Veto, eller hun er der borte. Hun sa tidligere denne uken at hun hadde det bra med å ta fjerdeplass bak gutta (bleh), men det kunne bare ha vært snakk da hun fremdeles ser deprimert ut av hendelsene i dobbelten, som ble innspilt onsdag.

  Hvis Ky reddet X med Veto og nevnte « avtaler og løfter » ikke var nok bekreftelse for henne at gutta jobber sammen, så gjorde Derek F . Sin store munn det. Big D brukte torsdag kveld på å tro at Azah er « sint » på ham og bekymre seg for at hun skal kutte ham hvis hun vinner Veto fordi han hadde fortalt henne om avtalene sine med X og Ky, noe som betyr at Azah ville bli kastet ut på fjerdeplass. « Jeg fortalte henne bare at jeg hadde en avtale med deg, og jeg hadde en avtale med [Kyland], » sa han til X. « Hun sa: » Det betyr at jeg drar hjem. Den eneste måten jeg kommer til å bli på, er ved å vinne kraften i Veto. ’Jeg liker,‘ Ja. ’”

  Tenk deg å fortelle noen om dine flere avtaler og at de drar hjem før Veto blir spilt. Hvis dette er det Ky mente med at Big D gjorde mye som folk ikke vet om, så sikkert. Big D sa at Azah spurte om gutta har en siste tre, som han sa nei til. Han sa at han har separate avtaler med X og Ky og ikke vet hva X og Ky har med hverandre. Men nå tror Big D at Azah vil ta Ky til siste tre over ham siden han « skjøt meg selv i foten. » X tror Azah fortsatt vil ta ham og ba ham slutte å tenke på det til Veto er spilt.

  Selv om Azah er sint på Big D, hvis hun vinner Veto, er hennes beste spill å beholde ham og starte Ky. Hun handler om lojalitet og har vært med Big D siden dag 1, og Ky som bruker Veto on X er rikelig med ammunisjon. Men hva er sjansen for at hun vinner mot dyrene Ky og X? Veldig, veldig slank.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts