More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Hvem er uke 11 -nominasjonene for utkastelse 23. september?

  Vi vet bare at du har dødd etter å finne ut hvem som vant Do-or-die Week 11 House of Household-konkurransen, og hvem de deretter nominerte for eventuell utkastelse 23. september. Hvis vi ikke kan vente til fredagens spesielle episode, har vi alle “Big Brother” 23 spoilere. Vi har sett på direktesendingene siden slutten av den tapede to-timers dobbeltutkastelsen torsdag og har all innsideinformasjon om hva som har foregått inne i BB23-huset siden Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha ble sendt pakking.

  Rett etter at #BB23 meldte seg ut 16. september, kom direktesendingene tilbake. De ville være frakoblet i nesten to dager ettersom husgjestene avsluttet uke 10 og startet uke 11. Kravene til produksjonen betydde at Final 4 HOH -konkurransen og uke 11 -nominasjonene måtte gjøres og støves når vi så showet på Torsdag. Dette var for at redigeringsteamet kunne sette sammen en annen episode i tide til luft på fredag, i stedet for søndag (når Emmys air live på CBS).

  Vi lærte av direktesendingene at HOH uke 11 er Xavier Prather . Han tok tittelen over Derek Frazier og Kyland Young . Den eneste kvinnen som fortsatt var i konkurransen – Azah Awasum – kunne ikke konkurrere da hun var den utgående HOH. Xavier har bare vært husholdningssjef en gang tidligere, helt tilbake i uke 3 da han hadde tilsyn med den enstemmige avstemningen om å kaste ut Brent Champagne .

  Det var ingen overraskelse å vite at Xavier nominerte Azah til utkastelse 23. september. Men vi ble kastet da vi oppdaget at Xaviers venn Kyland var det andre navnet på stemmeseddelen. Selvfølgelig er Azah målet. Den eneste måten for henne å unngå utkastelse er å vinne Power of Veto -konkurransen på lørdag og bytte seg selv mot Derek på POV -seremonien mandag. Vi vil rapportere om disse viktige resultatene så snart vi har dem.

  Frem til da kan du stemme i vår meningsmåling om hvem du vil se kastet ut på torsdag. Eller liker du både Azah og Kyland så mye at du vil se en erstatning i nominasjonene via POV? Husk å høres ut i kommentarfeltet med tankene dine om #BB23 så langt.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts