More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Hvem vant Final 4 Head of Household -konkurransen på #BB23?

  Vi vet at du bare ikke kan vente til fredag ​​kveld for å finne ut hvem som vant Do-or-die Week 11 Head of Household-konkurransen om « Big Brother ». Vi har fulgt nøye med på direktesendingene siden slutten av den innspilte episoden 16. september. Les videre hvis du vil ha « Big Brother 23 » spoilere på hvem som skal styre huset i den nest siste uken i konkurransen.

  Vinneren av denne ukens Head of Household -tittel er garantert en plass i de tre siste. Vi kan allerede rapportere om de forbløffende resultatene av denne kampen for å være HOH, da denne utfordringen allerede hadde funnet sted da vi så torsdagens spesielle to-timers dobbel utkastelse.

  Det var fordi produksjonen måtte klargjøre en spesiell episode av « Big Brother » som skulle sendes fredag ​​17. september. Den vanlige søndagstiden er søndag opptatt av Emmys. Dette betydde at Final 4 HOH -konkurransen og de resulterende nominasjonene måtte låses på plass tidlig.

  Som den utgående HOH var Azah Awasum ikke kvalifisert til å konkurrere om å bli uke 11 HOH. Med avgangen til Tiffany Mitchell og deretter Hannah Chaddha , er hun den siste kvinnen som står. De tre andre gjenværende husmennene i Cookout – Derek Frazier , Xavier Prather og Kyland Young – ble satt mot hverandre. Mens Derek F. aldri hadde hatt tittelen Head of Household, hadde Kyland hatt ansvaret tre ganger – uke 2, uke 6 og første runde i uke 10 – mens Xavier hadde vært HOH i uke 3.

  Sittende på sidelinjen, visste Azah at hun var i undertall og utspillet av de tre mennene som er på linje. Xavier vant tittelen Week 11 Head of Household og kommer garantert til å nominere henne til utkastelse 23. september. Den eneste måten Azah ikke blir kastet ut neste torsdag er hvis hun vinner Power of Veto -konkurransen på lørdag. Vi vil se på og rapportere tilbake med resultatene av POV. Frem til da, hvem vil du vinne “Big Brother” 23? Hør av i kommentarfeltet nedenfor.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts