More

  Hvorfor ‘Dancing with the Stars’ sesong 30 kan være Cheryl Burkes siste

  Cheryl Burke gjør seg klar for “Dancing with the Stars” sesong 30 – hennes 24. som proff – men hun kan godt legge på “Dancing” (og danse) skoene etter det.

  « Du vet som danser, spesielt som kvinne, vår karriere – det varer ikke veldig lenge. Det faktum at jeg er 37 og fremdeles er samba der ute og shimmer er ganske uhørt, sa Burke tirsdagens « Tamron Hall » på spørsmål om denne sesongen blir hennes siste ( se nedenfor ). « Jeg er ikke på konkurransedyktig nivå lenger, men likevel må jeg også forstå at jeg har leddgikt i kroppen, vet du? Det dunker og dunker og dunker. ”

  Proffen la til at hun også ønsker å stifte familie med mannen sin på to år, Matthew Lawrence . « Jeg må tenke på, » OK, det er ikke bare meg nå. Det er meg og mannen min, og hva ønsker vi for fremtiden vår? ‘, Sa hun.

  Burke, den lengste ansatt proff, ble med i « Dancing » i sesong 2 i 2006 og vant den rett ut av porten med Drew Lachey . Hun ble den første proffen til å vinne flere og back-to-back Mirrorball-trofeer da hun og Emmitt Smith seiret i den tredje sesongen. Burke konkurrerte i 18 sesonger på rad før han savnet den 20., 21. og 22. delen for å forfølge andre muligheter. Hun hoppet også over sesong 24 og 26. Forrige sesong endte hun på sjuende med AJ McLean , som hun startet en podcast med, «Pretty Messed Up», der de diskuterer kampene sine med avhengighet og veier til edruelighet. .

  Burke åpnet også for sine kamper, inkludert seksuelle overgrep fra barndommen hun led, for Tamron Hall og den mentale tollen som og showet har tatt på henne. « Jeg er 37 år gammel og begynner å se, » OK, hva er neste kapittel? « , Forklarte hun. « Så mye som jeg er så takknemlig, som jeg har sagt, for showet og for å være en del av det, er det en mental kapasitet til showet der du bare liker: ‘Åh, herregud, definerer dette meg? Er gyldigheten så viktig når jeg virkelig trenger å finne den innenfor? ‘»

  Dette er ikke første gang Burke, hvis kjendispartner vil bli avslørt på mandagens premiere, har diskutert å slutte. Mens hun og McLean fortsatt var på forrige sesong, la Burke ikke skjul på at hennes « dansende » dager er tallrike. « Hoftene mine lyver ikke, og jeg begynner å få senebetennelse. For en kvinne, så langt som balsal konkurrerer, normalt i 30 -årene [de trekker seg], sa Burke i november. « Jeg er 36, så det er som, » OK, på tide å legge på skoene.  »

  « Dancing with the Stars » har premiere mandag 20. september kl. 8/7 på ABC.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts