More

  LeVar Burton forklarer hvorfor han ikke lenger vil være vert for ‘Jeopardy!’ I Trevor Noah -intervjuet

  Ken Jennings, den største “Jeopardy!” spiller gjennom tidene, har blitt valgt som en vert for det ærverdige spillshowet gjennom minst slutten av året, og erstattet Mike Richards, hvis korte og katastrofale stint tok slutt nesten før det hadde startet. Jennings vil bytte vertstjeneste med Mayim Bialik.

  Ingen steder i avsnittet ovenfor sier det noe om LeVar Burton, fan-favorittvalget til å erstatte Alex Trebek som programleder for “Jeopardy!” « Reading Rainbow » -lederen og skuespilleren var vertskap, men var tilsynelatende aldri en seriøs utfordrer for konserten. Men Burton er helt ok med å ikke få det, forklarte han til Trevor Noah på torsdagens « Daily Show. »

  Noah spurte Burton hvordan det føltes å oppleve strømmen av kjærlighet og støtte han fikk fra fansen for sin « Jeopardy! » stint. Burton svarte at da han gjorde en Kickstarter -kampanje for noen år siden for å bringe tilbake « Reading Rainbow », fant han ut at fansen hans var mer dedikerte enn han kunne ha forventet. « Da oppdaget jeg at generasjonen voksne nå, som vokste opp med » Reading Rainbow « , var nede med hva jeg enn ville gjøre, og det samme var tilfellet med denne » Jeopardy! « -Tingen, » sa han. « Jeg offentliggjorde at jeg ville ha det for meg selv, at det var fornuftig for meg, og de handlet om det. Det ga like mye mening for dem som det gjorde for meg. Og så ønsket de det for meg like mye som jeg ønsket det. ”

  Men det skulle ikke være, i hvert fall ikke permanent. Og Burton har det bra med det, fordi « Jeopardy! » førte ham til nye muligheter som er enda bedre for ham enn « Jeopardy! »

  « Det vanvittige er at når du retter blikket mot noe, vet du at de sier vær forsiktig med hva du ønsker deg, for det jeg fant ut er at det ikke var det jeg tross alt ønsket, » sa han. – Det jeg ønsket var å konkurrere. Jeg mener, jeg ville ha jobben, ikke sant, men da jeg ikke fikk den, var det, vel, ok, hva er neste? Og så, mulighetene som har kommet meg som et resultat av å ikke få den konserten, kunne jeg ikke ha drømt om. Hvis du hadde gitt meg en penn og et papir og sagt, vel, så hvordan vil du at dette skal se ut egentlig? Hvis det ikke inkluderer ‘Jeopardy!’ Hadde jeg ikke vært så sjenerøs overfor meg selv. ”

  « Det er forliset som fører deg til den magiske øya, » sa Noah.

  Noah foreslo at Burton skulle jobbe med å utvikle et litterært spillprogram for seg selv, og Burton sier at det er akkurat det han gjør. “Jeg har aldri tenkt på å være vert for noe annet spillshow utenfor Jeopardy! Men nå gikk de i en annen retning med showet sitt, som er deres rett, og nå tenker jeg at det er fornuftig, la meg se hva jeg kan gjøre. Så vi prøver å finne ut hva som er riktig spillshow for LeVar Burton.  »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts