More

  « Big Brother 23 » -spoilere: Xavier og Azah irriterer seg over Big D – og med god grunn

  Det var forventet ikke mye action i « Big Brother 23 » -huset på mandag, med mindre du teller at flere mennesker blir lei av Derek F. Ærlig talt, takk Gud for det, eller denne uken ville virkelig vært en slumre.

  Big D er fortsatt bekymret for å stemme ut Kyland på torsdag, noe som ikke passer godt sammen med Xavier , som ikke kan forstå hvorfor Big D ikke kan gjøre denne ene tingen som faktisk ville være til nytte for ham eget spill. Han hadde en ventilasjonsøkt med Azah , som ble irritert over Big D selv etter at han fortalte at han bar henne i spillet. Surejan.gif. Se, Azah gjorde ikke mye og gjorde opp med HOH, og det var de få dagene da Big D fortalte Azah å ta seg av det og reparere forholdet til Tiffany på vegne av Cookout, men bære henne? Hva har du vunnet?

  X, som fortalte henne at de alle spilte sine egne kamper for å komme dit de er, og deretter lastet ned om hvor « latterlig » det er at Big D fortsatt er nølende med å kaste ut Ky. Azah påpekte at avgjørelsen kan tas for ham, men Big D vil ikke det heller. « Det er det jeg sier. Du sier at du vil ta en avgjørelse. Jeg gir det til deg på et sølvfat, ”sa X. « Følelsene dine får meg til å føle at jeg ikke engang vil stole på deg med den avgjørelsen. Jeg prøver å hjelpe deg, men du gir meg ikke nok til det jeg føler meg helt trygg i når du tar den avgjørelsen. ”

  Hvis det blir for dicey, sa X at han « ikke overlater det til tilfeldighetene » og vil ta Azah av blokken « og hun vil trekke den avtrekkeren. » “På dette tidspunktet vil jeg sette ham ned og si at den som vinner [siste HOH] får velge. F— avtalene, ”fortsatte X. « Den som vinner får velge hvem som sitter ved siden av dem. Jeg har ikke gått imot deg en gang, jeg ber deg om å gjøre en ting, og du nøler. Det er en ganske enkel avgjørelse. Hvorfor ærer vi fortsatt det vi har med deg hvis du ikke er villig til å gjøre det som må gjøres? ”

  For øyeblikket er planen til X å få Big D til å føle seg komfortabel denne uken med å starte Ky, og hvis han gjør det, kan de – X, Big D og Azah – snakke når de er på et « jevnt spillerom » i finalen tre. Men X føler seg så brent akkurat nå, selv om Big faktisk ikke har brent ennå at han tror han må revurdere de to siste med Big D. “Hvis han ikke er villig til å gjøre det siste som må gjøres og Azah har vært helt ombord, tenkte jeg: ‘Hvorfor er det hvis jeg vinner at jeg ikke engang burde ta hensyn til henne?’ Noe med det i kjernen føles feil å ikke vurdere det, ‘sa han. Men egentlig ville en X- og Azah -finale to være mer overbevisende enn et X- og Big D -par.

  X burde virkelig gjøre ting lettere for seg selv og ta ned Azah hvis han ikke føler at han kan stole på Big D, men han vil ikke bære ansvaret for å sende Ky ut og risikere å miste stemmen sin. Han fortsetter å snakke om hvordan han vil blinde Ky, noe som er greit, men han er blind (ingen ordspill ment) hvis han ikke innser at Ky mistenker at noe er på gang. Ky håper at X ville beholde ham etter at Ky nettopp hadde reddet ham i forrige uke, men han vet at X også kan planlegge utkastelsen. Han brukte dagen på å veksle mellom å telle fantomjuryens stemmer mot X – han tror han ville ha fire, lykke til med det – og dra X for å sette et dårlig eksempel for nevøen sin hvis Ky ble kastet ut fordi det ville vise nevøen hans at  » den eneste måten å vinne på er å unngå å møte en utfordrer. ” Hva sa Tiffany igjen?

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts