More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Xaviers Plan A ser ut til å bli henrettet … foreløpig

  Tirsdag var nok en lang og treg dag i « Big Brother 23 » -huset, bortsett fra i motsetning til de siste dagene, var det færre spillprat enn noen gang. Det er fordi ingenting har forandret seg.

  Situasjonen forblir i utgangspunktet den samme. Xavier vil ha Kyland ut og vil at Derek F. skal avgi en stemme, men selv om Big D har sagt at han vil gjøre det, har han fortsatt reservasjoner. Azah er villig til å gjøre det, ingen spørsmål, men det krever at X bruker Veto på henne, noe som ville vise hånden hans til Ky og muligens få ham til å miste jurystemmen. X har gjentatte ganger sagt at han vil trekke Azah ut av blokken hvis han føler at han ikke kan stole på at Big D skal gjennomføre planen.

  Mens Kyland var i DR, hadde de tre en pow-wow om situasjonen og om å fortelle Ky. X sa at Ky må være en blindside på grunn av hvordan han er, og at han ville være « oppe i rumpa døgnet rundt » kampanje hvis han visste at han skulle. Fakta. Vi vet alle at kampanjer ikke er temaet her, men hvordan Ky holder deg som gisler i minst to timer for å snakke. Det er også derfor X ikke vil gjøre noen-mot-en, men det er heller ikke noe poeng med denne hastigheten å holde dem. Big D kan ikke tro at han må kaste ut Ky, men inderlig sa han at han vil gjøre det og « knuse hjertet hans. » Azah meldte seg entusiastisk som en hyllest: “Jeg skal gjøre det! Jeg skummer ved munnen for å gjøre det! ” Det ville være passende for Azah å trekke i avtrekkeren etter at Ky reddet X under hennes HOH forrige uke, og fullstendig sørget for at det ble en total flopp.

  Azah og X forsikret Big D om at det var det riktige å gjøre og påpekte hvordan hver gang Big D var på blokken, var det på grunn av Ky. Big D planer om å si at Azah har vært der for ham siden begynnelsen og ville fall på sverdet for ham mens Ky ikke ville. Senere sa han til Azah at han må kaste ut Ky for juryoptikk og CV -en.

  Så for øyeblikket har Big D hypet seg opp igjen for å starte Ky, men X er klar til å utføre Plan B hvis han har siste-sekund-uro. Big Ds humør kan endres på en krone, så det er bare å vente her til Veto -seremonien og stemme på torsdag for å se hvem som skal gjøre æren.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts