More

  Brian Austin Green og Sharna Burgess ‘skulle alltid samarbeide’ om ‘Dancing with the Stars’

  I en stor vri ingen så komme (*sarkasme skrift*), er Brian Austin Green paret med kjæresten Sharna Burgess på “Dancing with the Stars” denne sesongen, og i enda flere jordskredende nyheter (*sarkasme skrift*), var dette alltid planen.

  – Det var aldri en diskusjon. De tilbød [Green] det på vilkårene vi skulle være partnere. Vi hadde alltid et samarbeid, sier Burgess til Us Weekly etter sesong 30 -premieren mandag kveld.

  Green hadde tidligere sagt at han og Burgess hadde spøkt med at han gjorde showet da de begynte å date for nesten et år siden, og aldri trodde han skulle få samtalen fra produsenter. « Da de ringte og spurte om showet denne sesongen og de sa at vi ville bli et partnerskap, så det bare ut til at det fungerte, » sa alumnen i « Beverly Hills, 90210 » mandag. « Alt var den perfekte stormen, alt hadde justert seg. Det føltes som en så kul mulighet. Dette hadde ikke skjedd hvis vi ikke var partnerskap.  »

  Paret scoret 24 av 40 for sin foxtrot. Burgess har aldri datet noen hun har danset med før, så dette har vært en « læringskurve » og paret prøver å finne balansen mellom hjem og jobb. De danser bare i studio og ikke hjemme selv om de har fordelen av å kunne komme inn på flere øvelser hjemme i motsetning til andre par. « Vi vil sørge for at vi holder det atskilt fordi forholdet vårt også er veldig viktig for oss, » sa hun. « Vi vil ikke blande alt og få det til å bli stressende. »

  Så langt har det vært jevnt å blande forretninger med glede. « Vi har ikke hatt et dårlig øyeblikk for oss fordi kommunikasjonen vår er så god i forholdet vårt, så alt som oppstår, vi diskuterer det, » fortsatte Burgess. « Men det er nytt, så det er bare det å være åpen for å se hva Bri viser meg og hva vi trenger som et par i livet, og hva vi trenger som et partnerskap på dansegulvet og prøve å være til stede for det. »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts