More

  ‘Det var fenomenalt’: Ariana Grande (‘The Voice’) berømmer 4-stolers turnartist Gymani etter at hun synger ‘pov’

  Gymani , en 23 år gammel eier av småbedrifter fra Georgia, blåste bort « The Voice » -trenerne i episoden 21. september med forsiden av Ariana Grande s « pov . ” Hennes gledelige opptreden ga henne en sjelden firestolsvending fra dommerpanelet-Ariana, Blake Shelton , Kelly Clarkson og John Legend – men hvilket lag valgte artisten? Les videre for å finne ut, og sørg for å se “The Voice” blind audition video ovenfor.

  « Jeg husker ikke hvor jeg er eller hva som skjer, » erklærte Ariana etter Gymanis gjengivelse av hennes populære poplåt. « Det var fenomenalt. Det var så mange endringer i melodien, og jeg stolte på hver enkelt av dem, og jeg trodde at hver og en av dem hadde en intensjon. Du er også en sendebud av følelser og en utrolig effektiv formidler med gaven din, og jeg er beæret over at du sang sangen min. Og jeg ville være så beæret over å ha deg med på laget mitt. ” Ariana spøkte da med at hun ville gjøre « hva som helst » hvis Gymani plukket henne som trener.

  Når det gjelder de andre dommernes plasser, berømmet John den unge artisten for måten hun laget « pov » på sin egen sang, Kelly kalte henne « utrolig begavet » og « strategisk strålende » for å ha valgt et Ariana -cover, og Blake brukte all sin tid kranglet om hvordan Kelly løy om ikke å ha noen i teamet hennes som allerede hørtes ut som Gymani. Hmm, interessant strategi, Blake.

  Til slutt tar Gymani den sjokkerende beslutningen om å velge Kelly som trener, noe som absolutt knuste Ariana. Team Kelly består nå av to deltakere som var svinger med fire stoler: Gymani og søsken trioen Girl Named Tom . Den eneste andre firestolsomgangen så langt denne sesongen, Wendy Moten , valgte å bli med i Team Legend. Tror du at Gymani tok den riktige avgjørelsen ved å snubbe Team Ariana? Lyd ned i kommentarfeltet.

  « The Voice » blinde auditions fortsetter å bli sendt på mandager og tirsdager de neste par ukene. De vil bli fulgt av kampene og knockouts, med liveshowene som begynner i slutten av november eller begynnelsen av desember.

  Selv om du ikke kan gjøre « The Voice » -spådommer før liveshowene begynner, må du sørge for at spådommene dine påvirker våre reality -tv -racerodds for « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » og mer. Du kan fortsette å endre spådommene dine til bare hver episode vises. Du vil konkurrere om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts