More

  Ikke glem: Onsdagens « Big Brother 23 » sendes senere enn vanlig – og det er enda en fredag ​​-episode denne uken

  Hvis du trodde forrige ukes « Big Brother 23 » TV -timeplan var sprø, vel, gjør deg klar for en ny. Det vil ikke være fem timer med « Big Brother » denne uken, men du må justere visningsplanen igjen fordi onsdagens episode sendes kl. 10/9c og det er en annen fredag ​​episode.

  Onsdag 22. september ble episoden slått tilbake for å imøtekomme to timers premiere på « Survivor 41 », som markerer bestefaren for realitykonkurranseprogrammer etter at den ble sidelinje av COVID-19 i mer enn et år. Etter den store størrelsen kommer « Big Brother 23 » den siste Veto -komposisjonen som Xavier , Derek F. , Azah og Kyland duke det ut for sesongens viktigste Veto (hvis du vil vite resultatet og planen, klikk her og her). Påminnelse om at det ikke vil være noen Veto -seremoni i episoden fordi den siste fire Veto -seremonien skjer direkte under utkastelsen siden det bare er én stemme å kaste ut. Fjerdeplassen blir kastet ut som vanlig på torsdag kl. 8/7.

  På samme måte som forrige uke, er det en fredag ​​-episode 24. september kl. 8/7, men denne gangen er det uklart hva det vil innebære (forrige uke skjedde fordi CBS sendte Emmys på søndag). Det vil sannsynligvis være et klipp som serien vanligvis gjør på slutten av sesongen med kanskje noen opptak av den første delen av den siste HOH -komp. Det er en siste søndagspisode den 26. september kl. 8/7, som vil inneholde de to første delene av den siste HOH.

  Det vil da lede oss inn i to-timers sesongfinalen onsdag 29. september, som starter 9/8c, hvor den siste HOH vil bli bestemt, den siste jurymedlemmet blir kastet ut og vinneren blir kronet.

  Men for denne uken er dagene og tidspunktene du må huske onsdag kl. 8/7, torsdag kl. 8/7 og fredag ​​kl. 8/7.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts