More

  Jenna Johnson: JoJo Siwa ‘was the Incredible Hulk’ for å redde mitt fall på ‘Dancing with the Stars’

  JoJo Siwa og Jenna Johnson traff « Dancing with the Stars » -gulvet på premieren mandag i sesong 30 som det første par av samme kjønn i showets historie, men Johnson ville slått dekk hvis det ikke var for Siwa.

  Under det raske trinnet til Jet s “Are You Gonna Be My Girl”, som avsluttet showet, gled Johnson og falt nesten ned på gulvet før Siwa raskt løftet henne opp og de fortsatte rutinen. som om ingenting skjedde. Johnson klandrer den nesten faux pas på, vel, mote.

  « Ting jeg har lært i dag: Når to jenter danser sammen, må du sørge for at skjørtene er kortere enn normalt, fordi du vil glide og ende opp som meg, » sa Johnson i en Instagram Story etter showet før hun panorerte ned for å vise seg selv i behandling. på høyre ben. « Godt å vite, » sa hun mens hun ga tommelen opp.

  Sesong 26 -mesteren gir Siwa full kreditt for å hindre at rutinen deres ble en katastrofe. « JoJo legit var Incredible Hulk og lot meg ikke falle, falt ikke selv og heiste meg, » sa Johnson om « Dance Moms » alun. « Herregud, JoJo, jeg er så stolt av deg, og takk for at du ikke lot meg falle helt på nasjonal TV. Du er den beste. »

  I påfølgende historier om paret på settet etter showet bemerket Johnson at 18-åringen var « en mester i kveld-hun var allerede, men som en virkelig solidert mester », mens Siwa bøyde biceps ved siden av henne.

  Til tross for slip-up scoret Siwa og Johnson 29 av 40 til topps på topplisten, ett poeng foran både Suni Lee og Sasha Farber og Amanda Kloots og Alan Bersten . Uke 1 -poengsummer og stemmer blir kombinert med de i uke 2 for å bestemme den første eliminasjonen neste uke.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts