More

  Jimmy Kimmel vurderer Emmys fra 2021

  Jimmy Kimmel åpnet mandagens show med å gratulere sine kolleger for å ha vunnet « Emmy for Outstanding Achievement in Variety Comedy Talk Comedy Variety Series or Show. »

  OK, så « Jimmy Kimmel Live » vant ikke noe søndag kveld – « Last Week Tonight » vant alt igjen i kategoriene for talkshow – men Kimmel takket publikum for at de « trodde på oss uansett. »

  Kimmel var vertskap for Emmys i fjor, men i år så han dem hjemme fra et hoppeborg i bakgården hans.

  « Det er morsomt, » sa Kimmel. « Folk fortsetter å gi meg liksom kondolanser fordi jeg ikke var vert i år. De er liksom triste over at jeg ikke ble spurt. ” Han må forklare at Emmys roterer nettverk, og at han bare er vertskap når de er på ABC, men selv da virker det ikke som om folk er « overbevist » om at han ikke blir snubbet. (Med showet på CBS i år fungerte Cedric the Entertainer, stjernen i en CBS -sitcom, som vert.)

  Kimmels anmeldelse av Emmys var ikke spesielt positiv. « For et show, » sa han. « De åpnet med Rita Wilson som rappet, og på en eller annen måte ble det enda hvitere derfra. »

  Han sa at i fjor vant kanadiere fra « Schitt’s Creek » alt, og i år var det alle briter, fra « The Crown » og « Ted Lasso. »

  « Det var en Brits-krieg, » strakte Kimmel seg for å lage et ordspill. “Mer enn halvparten av Emmys gikk til ikke-tør jeg til og med si amerikanere. Til og med Ted Lasso måtte flytte til London for å vinne en Emmy i år. ”

  Kimmel elsket at en « dum amerikansk » backstage -intervjuer spurte Gillian Anderson, som vant Emmy for birolle i et drama for å ha spilt Margaret Thatcher på « The Crown », om hun snakket med den tidligere statsministeren om rollen. Anderson, så høflig hun kunne, svarte at hun ikke hadde gjort det.

  « Grunnen til at hun ikke har det, er fordi Margaret Thatcher døde i 2013, » sa Kimmel. « Men det hadde gjort en flott episode av ‘The X Files’ hvis hun hadde snakket med henne på en eller annen måte. »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts