More

  JoJo Siwa (‘Dancing with the Stars’): Se hennes historiske quickstep med partner av samme kjønn Jenna Johnson

  “Dancing with the Stars” reddet det beste for sist under premieren i sesong 30 mandag kveld 20. september. I det minste syntes dommerne at det var det beste. JoJo Siwa toppet topplisten den første natten mens han skrev historie i prosessen. Se hennes hurtige trinn ovenfor.

  Siwa var en av de to første deltakerne som ble annonsert for sesongen, og med den kunngjøringen kom nyheten om at hun ville bli den første « DWTS » -konkurrenten som noen gang konkurrerte med en likekjønnet partner. Det tok absolutt showet lenge nok å komme dit etter at forestillinger av samme kjønn hadde blitt omtalt på « So You Think You Can Dance » og « World of Dance » gjennom årene. Jeg mener, det tok lengre tid å få dans av samme kjønn på « DWTS » enn det tok å få ekteskap av samme kjønn i Amerika.

  Men det er fortsatt en stor avtale med dette mer konservativt lutende showet, og det var overraskende rørende å se Siwa og hennes pro-partner Jenna Johnson opptre på slutten av natten. Siwa selv kom ut som skeiv i 2021, noe som gjør dette enda mer meningsfylt siden den 18 år gamle YouTube-stjernen også bringer LGBTQIA+ -representasjon til dansegulvet. Hun og Johnson kan imidlertid ha blitt litt for begeistret på dansegulvet, da Johnson endte med å miste fotfeste midt i rutinen.

  Dommerne gledet seg fortsatt over prestasjonene sine, men med Bruno Tonioli som berømmet deres « ytringsfrihet » og Derek Hough fortalte henne: « Du ble født for ‘Dancing with the Stars’. ‘”Hun mottok syvåringer fra Tonioli, Hough og Len Goodman , samt en åtte fra Carrie Ann Inaba . Det var de eneste åtte som ble gitt ut i sesongpremieren, og hvis jeg skal være ærlig er det litt skissert å gi nattens høyeste poengsum til den eneste rutinen med et faktisk fall, men jeg tror ikke den overentusiastiske scoringen burde ta bort fra hvilken gledelig forestilling det ellers var. Hva syntes du?

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du vil konkurrere om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner « Dancing with the Stars »?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Latest Posts