More

  Martin Kove (‘Dancing with the Stars’): Fortjente « Cobra Kai » -stjernen virkelig en så lav, lav score for sin paso doble?

  Så lettvint en konkurranse som « Dancing with the Stars » er, er innsatsen som går inn i rutiner ingen spøk. De fysiske kravene kan være utfordrende for eldre kjendiser, til det punktet at ingen deltaker over 40 har vunnet Mirror Ball Trophy siden Alfonso Ribeiro i sesong 19. Så det krever en kampånd for fungerende veteran Martin Kove til å konkurrere langt opp i 70 -årene, noe som gjør ham til den desidert eldste konkurrenten i sesong 30. Synes du dommerne var for harde mot ham for paso doble -sesongen under premieren? Se den ovenfor.

  Kove er kjent for sin rolle som karateinstruktør John Kreese i « The Karate Kid » og nå « Cobra Kai », og har blitt paret med Britt Stewart , som ble showets første noensinne kvinnelige pro noensinne i fjor da hun konkurrerte med olympisk kunstløper Johnny Weir (de endte med en respektabel sjette). Kove åpnet sin paso ved å hylle en tale fra « Karate Kid », og dommer Carrie Ann Inaba elsket sitt engasjement for karakteren. Dessverre viste resten av dansen begrenset bevegelsesområde.

  Dommerne vet hvor utfordrende showet er, så Len Goodman berømmet ham for sin « tappert innsats », men Derek Hough dro ikke noen slag da han fortalte Kove at han så « uforberedt » ut. Bruno Tonioli la til at han ikke så ut til å vite hvilke trinn som kommer neste gang. Til slutt scoret han en firer fra Inaba og treer fra Goodman, Hough og Tonioli for totalt 13 av 40. Det var åtte poeng lavere enn den nest laveste deltakeren på topplisten, basketballspiller < strong> Iman Shumpert med 21. Er du enig i disse poengsummene, eller burde dommerne ha trukket slagene litt?

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du vil konkurrere om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner « Dancing with the Stars »?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Latest Posts