More

  Møt ‘Great British Bake Off’ Series 12 Bakers

  « Great British Bake Off » vender tilbake til teltet fra 21. september. Serie 12 begynner å sende ukentlige episoder på Channel 4 kl. 20.00. hver tirsdag (Episoder blir streamet over hele verden på Netflix tre dager senere under tittelen « Great British Baking Show » -samling 9). Bla gjennom bildene våre for å lære mer om biografier om “Great British Bake Off” -serien med 12 bakere. De varierer i alderen 19 til 70 år og er jevnt fordelt mellom menn og kvinner.

  COVID-19-pandemien tvang til en omveltning i produksjonen som den hadde i fjor for serie 11. I de første 10 seriene gjenspeilte skytingsplanen episodene, og hver konkurranse fant sted i løpet av en helg. Det gjorde at bakerne kunne reise hjem for uken og perfeksjonere oppskriftene for helgen etter.

  For “Great British Bake Off” serie 12, bakerne, dommerne Paul Hollywood og Prue Keith, og er vert for Noel Fielding og Matt Lucas , alle bodde i en boble på Down Hall Hotel i Bishop’s Stortford. Tidsplanen ble komprimert med filmopptak på halve vanlig tid. Men ikke fortvil. Alle de vanlige elementene i showet er fortsatt på plass for hver episode: de tre rundene (signatur, teknisk og showstopper), stjernebaker og eliminering, og til og med Hollywood -håndtrykket.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts