More

  Stephen Colbert avslører den morsomme måten hans Emmys -seier er historisk på

  Stephen Colbert var i humør til å skryte. Han åpnet sin monolog på tirsdagens « Late Show » ved å vise frem den skinnende nye Emmy som han og hans stab vant for Outstanding Variety Special (Live) søndag kveld for deres Showtime -spesial, « Stephen Colberts valgkveld 2020: Demokratiets siste standbygning tilbake America Great Again Better 2020. ”

  Colbert sa at det er en historisk seier av en morsom grunn. « Dette er helt sant: Forskningsavdelingen min sier så langt de kan se, det er den lengste tittelen noensinne som har vunnet en Primetime Emmy, » sa Colbert. « Det eneste som var lengre, var akseptstalen fra direktøren for ‘The Queen’s Gambit.' »

  Colberts navn er den på statuetten, men han sa at prisen « tilhører alle som får dette showet til å skje », og han pekte rundt i rommet og gratulerte ethvert besetningsmedlem i synsfeltet. Han ønsket spesielt å takke « den søte, gjengrige rare som krasjet på scenen » mens Colbert -mannskapet tok imot prisen.

  Den « rare » var Conan O’Brien, Colberts venn og andre sen kveldsvert, som dro tomhendt hjem for sin siste sesong av « Conan », men klarte å gjøre sin tilstedeværelse kjent på andre måter, som å hilse på administrerende direktør i TV Academy, Frank Scherma, og ble med Colbert på scenen.

  « Jeg kan nå avsløre at Conan O’Brien har vært en av forfatterne mine de siste 15 årene, » spøkte Colbert. Dessverre måtte han slippe Conan. « Etter et år med Covid strammer CBS budsjettene, og vi betaler våre forfattere for foten. »

  Colbert erkjente at talen hans gikk lenge og at akademiet måtte spille ham av to ganger. Han skyldte på ørene. « Til mitt forsvar hører dette øret ingenting. Og dette øret hører bare hva det vil. ”

  Verten skryte av at han og teamet hans seiret over en hard konkurranse om å vinne Emmy. De andre nominerte var Oscar -utdelingen, Grammys, Super Bowl -halvtidsshowet og president Joe Bidens åpningsspesial. « Teknisk sett slo vårt valgprogram det faktiske valget. »

  « Jeg tror det betyr at jeg får utnevne en høyesterettsdommer, » spøkte han. Han tenkte på hvem som skulle få jobben. Bør det være Dolly Parton? Kermit frosken? Hva med Conan O’Brien? « Han er tilgjengelig, » sprakk Colbert.

  Til slutt sa Colbert at nå som han vet at live-tilbud er billetten hans til Emmy-gull, kunngjør han en ny spesial: « Stephen Colberts kanadiske valg i 2021, med vår tegnefilmstatsminister og Saskatooning Out the News. » Colbert savnet vinduet hans for spesialtilbudet, fordi det kanadiske valget skjedde mandag kveld, så han må vente til neste måned, « når en mengde fascistiske bevere stormer parlamentsbygningen. »

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts