More

  Suni Lee (‘Dancing with the Stars’): Den olympiske mesteren så ut som en potensiell Mirror Ball -mester under jiveen

  Å komme på “Dancing with the Stars” som en olympisk gymnast er et tveegget sverd. På den ene siden har du atletisk kondisjonering, fleksibilitet og akrobatiske ferdigheter til å håndtere kompleks dansekoreografi. På den annen side vet alle det, så forventningene er garantert skyhøye. Så Suni Lee hadde mye å leve opp til da hun tok seg til dansegulvet for første gang i sesong 30 -premieren mandag 20. september. Se hennes jive ovenfor.

  På forutsigbar vis satte Lee en feil fot under rutinen, som dommer Len Goodman beskrev som « ren » og « presis ». Og Bruno Tonioli elsket hvordan hun utførte sine spark og spark. Men dommerne så ut til å være enige om én kritikk: de vil at hun skal komme ut av skallet hennes. Hennes pro -partner Sasha Farber bemerket sin sjenanse i klipppakken som løp før hennes opptreden, og hans varme, livlige personlighet gjør ham sannsynligvis til en god match for henne for å gjøre henne rolig, spesielt etter at han ble partner tidligere sesonger med sine andre gymnaster Simone Biles og Mary Lou Retton .

  Og hun har også fordelen av råd fra dommer Derek Hough , som tidligere danset med Shawn Johnson og Nastia Liukin . Fra disse erfaringene ba Hough henne om å bringe « litt mindre perfeksjon og litt mer uttrykk » til prestasjonene sine, noe som kan være utfordrende for idrettsutøvere fra en disiplin som gymnastikk som krever så stoisk presisjon. Men det er utvilsomt nervepirrende å danse for første gang på direktesendt TV, så med det i tankene gjorde hun det ganske bra, og scoret syvdeler på tvers fra panelet og endte som nummer to med Amanda Kloots på dommerlisten, bak JoJo Siwa . Jeg krysser fingrene for at hun kan riste åpningskvittene og kutte løs.

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du vil konkurrere om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner « Dancing with the Stars »?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Latest Posts