More

    ‘The Voice’: Karakter Ariana Grande som trener i sesong 21

    Ariana Grande meldte seg inn i « The Voice » sesong 21 som trener. Musikksuperstjernen slutter seg til countrycrooner Blake Shelton , “American Idol” -alumn Kelly Clarkson og EGOT -mester John Legend i de roterende røde stolene. Hvordan tror du at denne Grammy -vinneren gjorde det mot de tre andre musikkstjernene som fungerer som mentorer i denne utgaven av reality -konkurranseserien. Hvilken karakter gir du Ariana Grande som den nyeste “The Voice” -treneren?

    Grande erstatter Nick Jonas som veiledet Rachel Mac til en fjerdeplass sist sesong. Shelton trente Cam Anthony til seier i sesong 20. Shelton har vært med « The Voice » siden sesong én og har vunnet åtte seire. Clarkson, den første « American Idol » -vinneren noensinne, har vunnet tre av sine syv sesonger til nå. Legend, en EGOT -mester, har vunnet bare en gang på fem sesonger.

    Ariana viste absolutt frem pipene sine i åpningsnummeret med de tre andre trenerne. Blake og John satte i gang den musikalske medleyen med « Hold On, I’m Comin ‘ » før Kelly og Ariana svarte med sin oppfordring om « Respekt. » Fikk Ariana din respekt som trener. Stem i avstemningen vår, og hør deretter av i kommentarfeltet.

    Latest Posts