More

  ‘The Voice’ sesong 21 episode 2 oppsummering: Brukte Ariana Grande eller John Legend blokkene sine?

  “The Voice” premiereuke i sesong 21 fortsatte 21. september med Ariana Grande , John Legend , Blake Shelton og Kelly Clarkson alle fortsetter å bygge lagene sine under de blinde auditionene. Siden Blake og Kelly brukte blokkene sine under mandagens episode, betydde det at bare Ariana og John fortsatt hadde makt i lommen til å blokkere en rivaliserende trener fra å skaffe seg en artist for lagene sine. Brukte noen av dem blokkene sine i tirsdagens episode, eller holdt de på dem litt lenger?

  Nedenfor kan du lese vår oppsummering av “The Voice” minutt for minutt i sesong 21, episode 2, for å finne ut hva som skjedde tirsdag 21. september kl. ET/PT. Sørg deretter for å høres ut i kommentarfeltet om favorittartistene dine på NBCs mangeårige reality-tv-program, hvilken trener du er ute etter og som du tror til slutt vil bli med i « The Voice » -vinnelisten for denne 21. sesongen. Carson Daly er vert for det Emmy-vinnende programmet. Her er gjeldende lagbrudd:

  TEAM KELLY: Girl Named Tom , Kinsey Rose

  TEAM LEGEND: Jonathan Mouton , Jack Rogan

  TEAM ARIANA: Katie Rae , Katherine Ann Mohler , Vaughn Mugol

  TEAM BLAKE: Peedy Chavis , Wendy Moten

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne «The Voice» livebloggen for de siste oppdateringene .

  20.00 – “Tidligere på‘ The Voice ’!” I sesongpremieren sparket de fire stjernestrenerne i gang med et smell med prestasjonsmash-up av « Hold On, I’m Comin ‘ » og « Respect. » Mot slutten av natten blokkerte Kelly Blake under countryartisten Kinsey Roses opptreden av « Cowboy Take Me Away. » Senere blokkerte Blake John (og løy deretter om det) da Wendy Moten blåste taket av huset med « We Can Work It Out » -dekselet. To kvartaler ned, to igjen.

  20:12 Lana Scott sparker i gang i kveld. Den 28 år gamle countrysangeren fra Virginia kan gjøre Blake glad siden han fremdeles venter på en countryvokalist på laget sitt. Dessverre for ham er Kelly Lanas idol fordi hun foretrekker å være en country/pop crossover artist. Lana synger « Hole in the Bottle » og hennes lyse, sprudlende stemme får Blake til å trykke på knappen hans og Kelly følger like etter. Det er en to-stolers sving for Lana. Blake utbryter: « Det er landet! » Han fortsetter å bash Kelly (som han alltid gjør) og komplimenterer deretter Lanas « whiny » stemme. Kelly kaller Blake for en løgner og prøver å svinge henne over til siden med en turkis jakke. De fortsetter skrammel så lenge at John og Ariana står opp og går av scenen for å få litt popcorn. Ok, denne overveielsen tar altfor lang tid. Bli ferdig! Denne utmattende første auditionen ender til slutt med at Lana velger å bli med i Team Blake.

  20:28 -Neste opp er Samuel Harness , en 26-åring fra Indiana som er ett av fem adopterte søsken. Hans far og onkler spiller i et bluegrass -band, og Samuel har elsket å vokse opp i en familie med så forskjellige etnisiteter. Da Samuel var 18 år møtte han sin biologiske mor, og det ga ham en ekstra forståelse. Musikk ble terapeutisk for ham fordi han alltid har slitt med identiteten sin. Samuel bremser rockesangen « Here Without You » og gjør den til sin egen. Jeg elsker tonen i stemmen hans. John er den første som snur, etterfulgt av Blake og Ariana. Denne typen stemme er det som mangler på radioen i dag. Ariana er imponert over grepet han har på sin unike stemme. Samuel forsikrer henne om at han ikke synger countrymusikk og påvirkningen hans er Bruno Mars , Lewis Capaldi og Ed Sheeran . John argumenterer for at han ville gjøre et kult tillegg til teamet sitt, og Blake sammenligner Samuels stemme med et « stekeegg. » Samuel har bestemt seg for å bli med i Team Legend!

  20:36 Carolina Alonso er en 23 år gammel meksikansk innvandrer som bor i Reno, Nevada. Da familien hennes først ankom USA, var hun flau over å bo i onkelens garasje, men nå er hun stolt over hvor hun kom fra. Noen ganger synger hun med familien i et mariachi -band, men hun håper « The Voice » tar henne til neste nivå. Hun synger « El Triste » for å vise at hun er stolt av sin arv, og Kelly er den første treneren som snudde. Ingen annen trener følger med, så dette er en freebie for Kelly.

  20:47 – Den neste auditioneren synger «Førerkort». Navnet hans Chavon Rodgers og han har en pop/rock-stemme med en singer-songwriter-stemning. Chavon synger med mye lidenskap og høres ut som mange nåværende musikkstjerner. John snur stolen midtveis i forestillingen og Ariana blir med på moroa mot slutten. Chavon sier at han er en 23 år gammel fra samme hjemby som Blake, Ada, Oklahoma. Chavon presenterer Blake for en Ada -murstein, selv om Blake ikke snudde stolen. Ariana elsket reisen til Chavons opptreden og komplimenterte ham på buen. Nervene hans holdt henne nesten tilbake fra å trykke på knappen hennes, men hun ville gjerne jobbe med ham. John kaller Chavons stemme « innbydende ». Chavon bestemmer seg for å bli med i Team Ariana!

  8:55 p.m. – Den neste artisten er Serenity Arce og hun er bare 14 år gammel. Den innfødte i Florida synger « I See Red », og dette er ikke cookie-cutter-musikken jeg ventet av denne ungen! Hun har litt grus og sinne å projisere på denne scenen. Ok Serenity! Dessverre var vokalen ikke på høyde med hennes lidenskap, og ingen av trenerne snudde. Hun får noen oppmuntrende ord fra trenerne og drar hjemover.

  21:04 – Den neste artisten er skjult fra synet mens de belter med «Into the Unknown». Det er en veldig Broadway -stemme, men utrolig kraftig. Vil dommerne bite? John gjør først og blokkerer Ariana i prosessen. Når han snur seg får vi vite at sangeren heter Joshua Vacante . Ariana snur seg deretter om og får hjerte til å finne ut at hun ikke har noen sjanse. Joshua innser at han var overvektig da han var yngre, og han har mistet mye i vekt, men har holdt på mye av usikkerheten. Uten andre alternativer blir Joshua med i Team Legend.

  21:15 Hailey Green er en 15-åring som kommer tilbake etter å ha mislyktes i å få en stoltur i sesong 19. Hailey er den eneste kvinnen på fotballaget hennes på videregående og sier at hun trives under press. Hun var begeistret da Blake utfordret henne til å komme tilbake om et år, og hun vil bevise for trenerne at hun har blitt bedre. Hailey synger « Home » og sier at hun forholder seg til denne sangen og er stolt av sine sørlige røtter. Hun inntar scenen som en proff med mye sjel og grus i stemmen. Jeg liker denne forestillingen, men dommerne virker nølende. Kom igjen! Akkurat da Hailey trodde alt håp var tapt, snur Blake i siste sekund for å kreve tenåringen for laget sitt.

  21:28 -Auditions fortsetter med Jim & Sasha Allen , en far-sønn-duo fra Connecticut. Jim er musikklærer og Sasha elsket å vokse opp i en musikalsk husholdning. Sasha ble født som kvinne og følte seg aldri komfortabel som barn. Da han gikk over til en mann, sa klassekameratene mange sårende ting, og musikk var utløpet hans. Jim & Sasha prøver på audition med sangen « Leaving On a Jet Plane. » De har en Americana/folkelyd og passer godt sammen. Kelly og Ariana snur hver sin stol og duoen er begeistret. Blake snudde ikke stolen, men Sasha gir ham fortsatt et bilde han tegnet av Blake, Jim og Sasha. Etter en rask overveielse velger Jim & Sasha å bli med i Team Ariana.

  21:40 – Den neste artisten tråkker på scenen og synger “overtro” med mye sjel og lidenskap, men den er ikke så annerledes enn de utallige andre gangene jeg har hørt denne sangen. Men mannen kan synge. John snur stolen ganske raskt og blir fulgt av Ariana. Kelly tenker seg om, men tar ikke agnet. Vi finner ut at denne sangeren heter Paris Winningham og han er en 32 år gammel fra Florida. Han tjenestegjorde i marinen til han ble ærlig utskrevet med en kneskade. Nå har han muligheten til å lage musikk, og John vil kjempe mot Ariana for å få Paris med på laget. Paris veier alternativene sine og bestemmer seg for å gå med Team Legend.

  21:47 Camryn B er fra en liten by i California og vokste opp med å synge “Star Spangled Banner” på brødrenes idrettsarrangementer. En dag kuttet hennes eldre bror ryggmargen i fotball, så hun satte mange ting på vent for å hjelpe ta vare på ham. Nå er det sjansen hennes til å jage drømmene sine og synge « Hometown Glory » for dommerne. Hun har noen vakre elementer i stemmen, men hun har også mange tonehøydeproblemer. Ingen av trenerne snur stolene.

  21:59 s.m. -Nattens siste artist er Gymani , en 23 år gammel eier av småbedrifter fra Georgia. Hun sier at det å bli gravid i en alder av 19 tvang henne til å vokse opp og fokusere på å lage et bedre liv for seg selv. Gymanis inspirasjon er moren hennes, som hadde en sanggruppe da hun var yngre. Gymani tar en risiko ved å synge Arianas sang, « pov. » Blake snur seg først, raskt etterfulgt av Ariana og John. Ariana ser forbløffet ut av denne tolkningen av sangen hennes. Kelly svinger ved siden av for å offisielt gjøre dette til en firestols sving. Ariana sier: « Det er sangen din nå, ta den! » Så lover hun å gjøre alt for å få Gymani med på laget. Trenerne alle kjempet en ganske god kamp for å få Gymani på laget sitt, men hun bestemmer seg for å gå med Kelly! Ariana føles som om hun er blitt såret fra alle vinkler.

  Selv om du ikke kan gjøre « The Voice » -spådommer før liveshowene begynner, må du sørge for at spådommene dine påvirker våre reality -tv -racerodds for « Survivor », « The Masked Singer », « Dancing With the Stars » og mer. Du kan fortsette å endre spådommene dine til bare hver episode vises. Du vil konkurrere om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts