More

  Tom Bergeron hadde nok en utrolig respons på en fan som spurte hvorfor han forlot ‘Dancing with the Stars’

  Det er nesten to år siden Tom Bergeron sist var vertskap for « Dancing with the Stars », men det betyr ikke at hver fan som har vært så lenge som han har gjort. Den kjære verten kommenterer hyppig kommentarer og spørsmål om hans avgang, spesielt nå som vi er mindre enn en uke unna premieren på « Dancing » sesong 30, og hans raske humor er fortsatt intakt.

  På mandag tweetet en fan, som svarte på en av Bergerons tweets som ikke hadde noe å gjøre med ABC -serien, « Tom hvorfor forlot du DWTS, erstatningen din er fryktelig. Jeg vil ikke se showet før du kommer tilbake. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som vil ha deg tilbake.  »

  Bergeron svarte: “Jeg måtte dra. Det er veldig vanskelig hvis man stikker rundt etter å ha blitt sparket 😉 ”

  Jeg måtte gå. Det er skikkelig vanskelig hvis man stikker etter å ha fått sparken 😉

  – Tom Bergeron (@Tom_Bergeron) 13. september 2021

  Dette er den typen perler vi mangler på registret nå. Bergeron, som hadde arrangert “Dancing” siden premieren i 2005, og medvert Erin Andrews ble sparket i juli 2020 som en del av en kreativ overhaling for å utvikle showet og holde seg frisk. De ble erstattet av Tyra Banks , som hadde en oppoverbakke om å vinne over fansen fra begynnelsen. Det hjalp ikke da en « feil i vårt kontrollrom » forrige sesong førte til at hun trakk en Steve Harvey da hun kunngjorde feil to nederste og et tidligere erklært trygt par, Monica Aldama og Val Chmerkovskiy , som var i den virkelige bunn to, måtte plagsomt vende tilbake til scenen for å lære skjebnen deres (dommerne reddet dem).

  Fans ba Bergeron om å komme tilbake, og la merke til at en slik faux pas ikke ville skje eller ville blitt bedre håndtert, under hans vakt, men Emmy -vinneren har lenge gått videre fra hans « dansende » dager. « Når folk sier ‘jeg kommer ikke til å se før du er tilbake’, sier jeg, ‘vel, det er egentlig ingen’ før ‘her. Dette toget har forlatt stasjonen, ”sa han i desember og la til at han ikke holder det mot noen hvis de fortsetter å se programmet.

  Forrige uke pirket Bergeron en kommende opptreden på en navngitt NBC -sitcom. « Selv om jeg setter stor pris på støttende tekster og tweets, er det nesten to år siden jeg sist var vert for danseshowet. Livet går videre. Jeg byttet inn A for N. Jeg vil snart bli med deg 😉, twitret han før han la ut et bilde av Edith Head -kostymebygningen på NBC Universal dagen etter.

  Selv om jeg setter stor pris på støttende tekster og tweets, er det nesten to år siden jeg sist var vert for danseshowet. Livet går videre. Jeg byttet inn A for et N. Jeg vil snart bli med deg 😉

  – Tom Bergeron (@Tom_Bergeron) 8. september 2021

  Vellykket garderobetilpasning for neste ukes sitcom -gjestested. Alt passet til tross for pandemisk IPA -diett 😏🍺👍🏼 pic.twitter.com/qhCJdfqQoS

  – Tom Bergeron (@Tom_Bergeron) 8. september 2021

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts