More

  ‘Big Brother 23’: Disse 2 spillerne håper å stoppe Derek Xiao fra å vinne Amerikas favoritt Houseguest

  Den siste uken på Gold Derby har fans av « Big Brother 23 » gitt sin stemme til hvem de vil vinne America’s Favorite Houseguest og sjekken på $ 50 000 som følger med. (Husk at i de siste sesongene var pengepremien bare $ 25 000, men Julie Chen Moonves bekreftet nylig at den har blitt doblet i år.) Tre av de 16 husmennene har tosifret støtte i vår siste meningsmåling: Tiffany Mitchell på førsteplass, Claire Rehfuss på andreplass og Derek Xiao på tredjeplass. Med andre ord kan folk som tror den populære “Lord of the Latrine” har denne tingen i sekken bli overrasket på finalekvelden. De andre spillerne kommer alle inn med mindre enn 3% av stemmene, noe som tyder på at dette faktisk er et treveisløp.

  Alle deltakerne som deltok i denne 23. sesongen er kvalifisert for spesialprisen, ikke bare de som kom til Final 3 eller juryhuset. Imidlertid er det mye vanskeligere for de tidlige evictees å få støtte fra fansen, ettersom de har vært utenfor TV -skjermene sine så lenge. Derfor har de fleste av de tidligere Amerikas favorittmottakere fra Houseguest en tendens til å være de som kom til juryfasen i konkurransen.

  I de siste sesongene tillot CBS fansen å avgi stemmer for sin favoritt online, men for denne syklusen i 2021 foregår alt via tekstmeldinger. For å stemme må du være eldre enn 18 år. Send ønsket spillerens navn til 97979 før 09:00 PT onsdag 29. september. Du kan bare stemme én gang per enhet, og skrive en melding til STOPP kl. ethvert punkt å avbryte, ettersom data- og meldingspriser kan gjelde. Personen med det høyeste antallet stemmer vil bli belønnet med $ 50 000. Les alt det med liten skrift her.

  For de late velgerne som ganske enkelt skriver ordet « Derek », vil de bli instruert i å skrive « 1 » for Derek Frazier eller « 2 » for Derek X. Siden det var to personer med dette navnet sommer kalte de andre husmennene dem Big D og Little D. Begge D-erne var tydelig elsket av publikum, ettersom de mottok $ 100 BB-dollar, det høyeste beløpet, to ganger hver i løpet av fan-stemte High Roller Room-delen av spillet. Claire var den eneste andre spilleren som tjente 100 dollar BB -dollar to ganger; Tiffany mottok det beløpet en gang.

  Her er de komplette avstemningsresultatene for hvem seerne vil vinne Amerikas favoritt houseguest:

  34,47% – Tiffany Mitchell

  34,38% – Claire Rehfuss

  16,54% – Derek Xiao

  2,77% – Xavier Prather

  2,6% – Kyland Young

  2,19% – Britini D’Angelo

  2,18% – Christian Birkenberger

  1,73% – Derek Frazier

  1% – Hannah Chaddha

  Mindre enn 1% – Brandon “Frenchie” French , Alyssa Lopez , Azah Awasum , Sarah Beth Steagall , < sterk> Brent Champagne , Travis Long , Whitney Williams

  For et tilbakeblikk på alle de tidligere Amerikas favoritt Houseguest -mestere, bla gjennom fotogalleriet nedenfor. Noen av de bemerkelsesverdige navnene inkluderer Da’Vonne Rogers (sesong 22), Nicole Anthony (sesong 21), Tyler Crispen (sesong 20), Keesha Smith (sesong 10) og Janelle Pierzina (sesong 7). Den eneste deltakeren som vant den fanstemte æren to ganger var Jeff Schroeder (sesong 11 og 13).

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner ‘Big Brother’?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts