More

  ‘Big Brother 23’ episode 35 oppsummering: Final 3 får følelsesmessige videoer fra kjære

  Endelig har de siste 3 husvaktene i “Big Brother” sesong 23 blitt navngitt: Xavier Prather (han tjente sin plass ved å vinne Head of Household og Veto), Derek Frazier (han avanserte da X holdt ham utenfor hugget) og Azah Awasum (hun har stor D å takke siden han ikke stemte for å kaste henne ut). Stakkars Kyland Young var nær ved å ta seg til finalen, men Derek og Xavier bestemte seg for at det var hans tid å gå, så Derek avga en stemme for å kaste ham ut. Nå, med finalen satt til 29. september, tok Final 3 litt tid på fredag ​​for å feire prestasjonene sine og se tilbake på tidligere øyeblikk. I tillegg ble trioen følelsesmessig ved å se videoer fra sine nærmeste.

  Nedenfor kan du lese vår « Big Brother » -oppsummering fra sesong 23, episode 35, minutt for minutt for å finne ut hva som skjedde fredag ​​24. september kl. ET/PT. Sørg deretter for å høre fra i kommentarfeltet om dine favoritt « BB23 » -guider på CBS reality -tv -program, hvem irriterer deg mest og hvem du tror vil til slutt bli med på « Big Brother » -vinnelisten og vinne $ 750 000 hovedpremie.

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne « Big Brother 23 » livebloggen for de siste oppdateringene .

  20.00 – “Tidligere på‘ Big Brother ’!” I den 34. episoden ønsket juryhuset to nye medlemmer velkommen: Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha . Jentene sølte bønnene på Cookout og hvordan de svarte spillerne hadde en avtale siden dag 1 for å holde hverandre trygge. I hovedhuset stemte Big D for å kaste ut Kyland, og så så vi live da Ky hadde en ku over Xavier som bryte sin Final 2 -avtale. Kyland tok til og med plagsomt opp Xs nevø da han spurte hans ære. Etter hvert beordret Julie Chen Moonves Kyland ut av huset, og han hadde et noe normalt exit -intervju. Nok om i går kveld – la oss komme til Final 3 -feiringen!

  20:03 – Det er ingen tvil om at det å nå finalen 3 er et stort øyeblikk for Azah, Derek og Xavier. På toppen av det faktum at de ytterligere sementerer sin plass i BB-historien som den første all-Black Final 3 og nærmer seg reisen for å krone den første svarte vinneren. Derek var spesielt festlig og klappet seg selv på ryggen for å være den som stemte Kyland ut. Xavier ble litt forvirret av Kylands kommentarer om nevøen sin da han forlot huset. Kylands oppførsel styrket for Derek at han tok den riktige avgjørelsen ved å holde Azah i nærheten fordi Kyland var den eneste blant dem som ikke kunne godta at det ble inngått avtaler rundt omkring og noen av dem måtte brytes.

  20:06 – Senere torsdag kveld ble Final 3 servert en forseggjort biff- og hummermiddag for å sette scenen for å se tilbake på de beste minnene fra sesongen de skal legge bak seg. Vi vet alle at Azah er forelsket i Xavier, men vi var ikke helt klar over at « Xavier med hår » var hennes sanne drøm – hun innrømmet for ham at hans alter ego Lucius with a ‘fro virkelig gjorde det for henne. Og hei, selv Tiffany erkefiende av Xavier, følte Lucius.

  20:08 – De var alle enige om at Christian Birkenberger var en av de morsomste spillerne å være i huset med, men det ingen kunne være enige om er Christians påstand om at dyr hybrider som zonkey og churducken eksisterer faktisk. Hvis Christian var en bror til huset, sa Azah at Britni D’Angelo var som lillesøsteren hennes.

  20:12 – Det er så lenge siden The Slaughterhouse faktisk var en ting, så å se Frenchie s sammenbrudd da HOH var en fin påminnelse om at denne sesongen var vill helt fra selve begynnelse. I uken som franskmennene smeltet, gjorde Brent Champagne og Whitney Williams det de kunne for å roe ham ned og bekjempe hans løst tilslørte trusler, men lite visste de at deres egen utkastelser kom rett etter hans.

  20:18 – La oss være ekte, inntrykket av Azah i sommer er at alt hun gjorde var å ligge på sitt eget rom, men tilsynelatende var hun ganske vokal (mens hun lå på sofaen) om hvordan uinteressert hun er i tacokjøttbrysthår. Derek tok det personlig, men alle innrømmet at håret på brystet faktisk ikke er tacokjøtt. Når vi snakker om kjøtt, husket Final 3 hvor forferdelig kokken Hannah er. Det mest groteske de så henne gjøre, var å legge våte bønner på toppen av pastaen. Eww! Fremdeles på temaet mat, ble Derek fornærmet da Kyland fortalte Azah -kokkene nok til å ikke måtte ta oppvasken, for fra Dereks perspektiv er hans « enkle » egg og pasta like vanskelig for alle de tingene Azah har tilberedt til Kyland.

  20:25 – En montasje av Diary Room -bloopers hvor vi så forbannende øyeblikk, prutter og sovende, endte med at en spole av alle husgjestene gråt, hovedsakelig over utkastelsen av vennene deres i huset. Hvis en ting om denne sesongen er sann, er det at det føles som en av de mest kjærlige og vennlige gruppene vi har sett på lenge fordi de virkelig syntes å like og nyte hverandre i løpet av tiden de var i huset. Det er ikke overraskende å se dem gråte over vennene deres.

  20:30 – Når det gjelder ekte vennskap, la Final 3 merke til at dette var en ting for sesongen, og som Azah sa det tillot dem å åpne opp for hverandre på virkelig meningsfulle måter. Derek Xiao hadde en intim samtale med Claire Rehfuss om hennes seksualitet og utseendet som biseksuell. Hun fortalte Derek at det å være på showet alltid var noe i hodet hennes som hun måtte være ute av skapet, delvis for representasjonen, men det høres også ut som en del av å komme ut til folk som ellers kjenner ikke sannheten hennes. Når det kom til at Christin og Alyssa Lopez utforsket deres seksuelle interesse for hverandre, ville opptak antyde at Christian var mer interessert i Alyssa, til og med på en måte å be henne om å være kjæresten hans mens han var i huset, men hun insisterte på at de skulle vente med å utforske det når de er utenfor huset.

  20:43 – Som alltid er pranks en viktig form for underholdning i huset. Montasjen av triks og skremmer pålagt hverandre førte til latteren, men ærlig talt kunne vi klart oss uten slo-mo-skrikene. Azah sa at Tiffany var en av de morsomste menneskene i huset, men Xavier motarbeidet med å si at hun var den vanskeligste kjernespilleren. Klipp av bilder av henne som kalte ham at han tydelig løy om å være bartender fordi hun vet at han er mye mer smart enn han lar være. På en eller annen måte, selv om han blir fanget i sine egne løgner, er Xavier i stand til å beholde det retteste og mest uskyldige ansiktet … hvordan ?!

  20:50 – Da det var Final 6, satte The Cookout seg ned for en middag sammen der de diskuterte kameratskapet om identiteten deres som svarte amerikanere og hver delte sine erfaringer med å bli andre i overveiende hvite miljøer gjennom livet deres. For Kyland, en halv svart og en halv latino mann, ble han adskilt selv i det svarte samfunnet på grunn av sin latino arv, og Xavier og Hannah delte hvordan de ble fortalt at de er den « hviteste svarte personen … », som alltid bare er en måte å foreslå den rasistiske forestillingen om at svarte mennesker ikke skal være artikulerte, eller andre trekk som historisk er forbeholdt å beskrive hvite mennesker. I diskusjonen understreket de det de har vist seg å være sant gjennom denne sesongen, at kameratskap, tilkobling og en felles visjon om fellesskapet er det som binder mennesker som, uansett hudfarge, har varierte og forskjellige personligheter som fortsatt kan fungere sammen.

  20:55 s.m. – Etter middagen ga BB de siste 3 videomeldingene hjemmefra. Dereks mor dukket opp på skjermen først for å uttrykke sin stolthet for ham og be ham om å « slutte med alt dette. » Xaviers stemor, pappa og bror var neste for en oppdatering om fremdriften hjemme og for å si hvor mye de elsker ham. Azah fikk se foreldrene sine som sa at måten hun opptrådte og opptrådte på i huset er verdt å være stolt av. Det var åpenbart et øyeblikkelig følelsesmessig øyeblikk for alle dem som har vært borte fra familien så lenge. De avsluttet natten med en skål for hverandre og å se fremover mens de forbereder seg på å konkurrere om den siste HOH og sjansen til å vinne den største premien i showhistorien, $ 750 000. Hvem blir det ?!

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner ‘Big Brother’?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts