More

  ‘Big Brother 23’ episode 36 oppsummering: Hvem vant HOH del 1 26. september?

  Etter « Big Brother » -tradisjonen, blir den siste Head of Household -konkurransen i sesong 23 delt i tre deler. Del 1 spilte ut søndag kveld med Derek Frazier , Xavier Prather og Azah Awasum som ga alt. Vinneren av denne utfordringen gikk umiddelbart videre til del 3, som vil bli avholdt live på finalenatten 29. september. De to taperne måtte konkurrere i del 2, som vil finne sted senere i uken. Så hvem vant HOH del 1?

  Nedenfor kan du lese vår oppsummering av “Big Brother” fra sesong 23, episode 36, minutt for minutt for å finne ut hva som skjedde søndag 26. september kl. ET/PT. Sørg deretter for å høre fra i kommentarfeltet om dine favoritt « BB23 » -guider på CBS reality -tv -program, hvem irriterer deg mest og hvem du tror vil til slutt bli med på « Big Brother » -vinnelisten og vinne $ 750 000 hovedpremie.

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne « Big Brother 23 » livebloggen for de siste oppdateringene .

  20.00 – “Tidligere på‘ Big Brother ’!” I den 35. episoden tok Final 3 en tur nedover minnesporet da de husket de beste øyeblikkene fra sommeren. Derek, Xavier og Azah ble også behandlet med følelsesmessige videoer fra sine nærmeste, noe som førte til enda flere tårer enn den årlige « gråtmontasjen » gjorde. Med alle de morsomme tingene ute av veien, er det nå på tide at finalistene konkurrerer i del 1 av den siste Head of Household -konkurransen. Hvem vinner utfordringen og gikk umiddelbart videre til del 3? La oss gå!

  20:01 -I tillegg til HOH del 1, sa Julie Chen-Moonves at vi i kveld får høre fra hver av Final 3 om deres egen strategi som fikk dem helt til slutten av spillet. Først opp var Xavier. Hans første trekk var å skjule identiteten hans som advokat og idrettsutøver ved å påstå at han var bartender. På den måten ønsket han å minimere sitt trusselnivå så mye som mulig, som ikke inkluderte showmances og kastekamper. Som et ekstra beskyttelsesnivå sluttet han seg til sesongens sentrale allianser. Når det gjelder The Cookout, kalte Xavier seg selv « limet som holdt det sammen » ved å holde alle fokusert på oppdraget og hindre medlemmer fra å kjempe internt. Han forklarte også at da han målrettet Brent Champagne i uke 3 var det et viktig trekk for å oppnå gunst og tillit hos alle andre i huset. Delene av strategien hans som gled ut av kontroll er de mange ukene han brukte på blokken, men som ga ham muligheten til å vinne POV -kompiser for å ta seg av blokken. Når det kom ned til Final 6 med The Cookout, var Xaviers store trekk overbevisende Kyland Young om å ta Tiffany ut fordi hun var hans største trussel for å få kontroll for resten av kampen.

  8:14 pm – Azah forklarte at som en superfan av showet var planen hennes å komme inn som en alfahunn og et kompostdyr, men hun skjønte raskt at hun ikke var den beste på comps og var ikke den høyeste personligheten. Så i stedet bestemte hun seg for at hun måtte legge seg lavt og holde en veldig lav profil. Hun tillot andre medlemmer av The Cookout å bli de store målene med komp -seieren, og at de til slutt bare fikk mer blod på hendene mens hun måtte lene seg knirkende ren og bygge relasjoner med mennesker. Hun sa også at det å være ærlig var en strategi, ved at hun var rett opp med mennesker og selv om det betydde å kalle sine egne allierte på noen av deres løgner. Den største og eneste løgnen hun sier hun fortalte var til Hannah Chaddha under den andre doble utkastelsen, og innrømmet at det var det hun måtte gjøre for å målrette mot slutten av kampen. Hennes forhold som hun brukte hele sesongen på å bygge lønnet seg for henne da Derek bestemte seg for å redde henne over Kyland i Final 4.

  20:24 – Da han visste at han ikke kom til å bli flink i komp, kom Derek inn i huset med den hensikt å ha det beste sosiale spillet. Nå på slutten anser han det som et av de beste sosiale spillene i historien. Frenchie var Dereks første solide allianse til finale 2, Xavier var hans andre finale 2, og Kyland var hans tredje. Han valgte disse tre fordi han visste at de ville være skjold som dyr, men hans sterkeste sosiale allianse var med Azah til tross for at de aldri offisielt hadde en avtale om å gå til slutten sammen. Derek forklarer at hans personlige mål var å sikre at det ville bli en svart vinner, og sier Derek at han samlet The Cookout og gjorde alt han kunne for å opprettholde at de forble sterke sammen. Striden hans med Tiffany Mitchell gjennom sesongen var hans tøffeste poeng i kampen, og han ga nesten opp The Cookout, men den vanskeligste avgjørelsen han tok var å kaste ut Kyland.

  20:35 -For HOH del 1 spilte Final 3 Finalen Bouncy Boat Bash, en utholdenhetskompetanse som skal forbli på en turvy-turvy båt suspendert i luften. Da han gikk inn i kompisen, visste Azah at de to gutta har en avtale om å ta hverandre til slutten, og så følte hun at hun måtte vinne for å garantere sin plass i del 3. I mellomtiden gikk Derek inn i det vel vitende om at begge andre spillere planlegger å ta ham med seg til Final 2, men han ønsket fortsatt å ha kontroll over sitt eget spill. Når kompisen kom i gang, følte Xavier og Azah seg trygge på sin evne til å konkurrere godt og så ganske solide ut på båten, mens selv med spenningen hans virket Derek den mest plagsomme og krøllete. Etter 19 minutter falt Derek fra båten, og lot de to andre få spille.

  20:47 – Fordi hun hadde straddling båten med armer og ben, begynte Azah å bli hurtigere sår enn Xavier som satt oppreist i det meste av komp. Men Xavier trodde at Azah så sterk ut samtidig som han slet med å holde seg ved å manøvrere side om side. Men i 26 minutter begynte Azah å skli og prøvde å justere seg selv. Det betyr at Xavier vant del 1 og går videre til del 3 for å bestemme den siste HOH.

  20:54 s – Etter at kompanen Xavier var trygg på at han hadde planer om å komme til finalen 2. Han feiret privat med Derek og styrket planen for Derek for å vinne del 2, slik at de kan sikre seg begge i finalen 2 uansett. Senere fortalte Azah Derek at hun er nervøs for kompisen fordi det er hennes eneste sjanse til å fortsette og ta finalen. Det er klart at de alle tre vet den nøyaktige veien for hver av dem for å komme til slutten – Derek vil gå uansett hvem som vinner mens både Xavier og Azah må vinne for å ta Derek med seg.

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner ‘Big Brother’?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts