More

  ‘Big Brother 23’: Hvordan stemme på Amerikas favoritt houseguest og belønne dem med $ 50 000

  Sesongfinalen « Big Brother 23 » er satt til 29. september på CBS, og like viktig som å finne ut hvem som vinner hovedpremien på 750 000 dollar, er å lære hvem som skal kåres America’s Favorite Houseguest. Denne spesielle æren kommer med sin egen pengepremie ($ 50 000, opp fra det normale beløpet på $ 25 000) og evige skrytrettigheter som seernes mest elskede spiller for sommeren. Programleder Julie Chen Moonves overlater sjekken under finalen i livesesongen. Rull ned for alle detaljer om hvordan du stemmer på Amerikas favoritthusguest.

  Alle 16 husgjester er kvalifisert for den unike prisen. Travis Long , Brandon “Frenchie” French , Brent Champagne , Whitney Williams og Christian Birkenberger kan ha forlatt kampen tidlig, men de har fortsatt mange fans der ute. Britini D’Angelo , Derek Xiao , Sarah Beth Steagall , Claire Rehfuss , Alyssa Lopez , Tiffany Mitchell , Hannah Chaddha og Kyland Young sitter for tiden i juryhuset etter å ha blitt stemt ut nylig. Og Azah Awasum , Derek Frazier og Xavier Prather holder fortsatt en cookout i « BB23 » -huset som siste 3 i sesong 23.

  I de siste sesongene tillot CBS fansen å avgi 10 stemmer til sin favoritt online, men for denne syklusen i 2021 foregår alt via tekstmeldinger. For å stemme må du være eldre enn 18 år. Send ønsket spillerens navn til 97979 før 09:00 PT onsdag 29. september. Du kan bare stemme én gang per enhet, og skrive en melding til STOPP kl. ethvert punkt å avbryte, ettersom data- og meldingspriser kan gjelde. Personen med det høyeste antallet stemmer vil bli belønnet med $ 50 000. Les alt det med liten skrift her.

  I fjor på slutten av « All-Stars » -sesongen ble Da’Vonne Rogers sjokkert over å høre at hun ble kåret til Amerikas favoritt husguest. « Ikke få meg til å gråte! » ropte hun på direktesendt tv. Da Julie spurte Da’Vonne hva hun ville gjøre med 25 000 dollar, uttalte den tidligere deltakeren: “Jeg vil bare komme hjem til datteren min! Jeg vil bare dra!  »

  Da’Vonnes triumf gjorde henne til det femte rollebesetningsmedlemmet fra den sesong 22 -rollebesetningen som har tjent tittelen en gang i sin « Big Brother » -karriere. De andre var Nicole Anthony (sesong 21), Tyler Crispen (sesong 20), Keesha Smith (sesong 10) og Janelle Pierzina (sesong 7). Hvis Tyler hadde vunnet igjen, ville han ha vært den andre personen i showets historie som vant den fanstemte æren to ganger etter Jeff Schroeder (sesong 11 og 13).

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på $ 100 og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts