More

  ‘Big Brother 23’ spoilere: Vinneren av den siste husholdningskonkurransen Del 2 -vinner er …

  Den siste husholdningskonkurransen til « Big Brother » 3 er nå to tredjedeler over. To av Final 3- Azah Awasum og Derek Frazier -gikk head-to-head lørdag i del 2 av dette tredelte HOH-arrangementet. Vi har holdt et godt øye med direktesendingene og har alle « Big Brother » -spoilerne, inkludert resultatene om hvem som vant denne make-or-break-fasen av #BB23.

  Del 1 spilte ut torsdag, rett etter live -episoden som så utkastelsen av Kyland Young . Vinneren av del 1 var Xavier Prather . Han møter vinneren i del 2 i del 3, som skal finne sted under live -Big Big -finalen onsdag 29. september.

  Del 2 av Final HOH -konkurransen har tradisjonelt vært en kombinasjon av fysisk utholdenhet og mental smidighet. To år ristet produsentene formatet og flyttet dette til første posisjon. Men den returnerte til sitt rettmessige sted i fjor og ble der. Azah tok den tidlige ledelsen og beholdt den for å vinne del 2.

  Seieren hennes betyr at Xavier og Azah vil gå head-to-head i del 3. Historisk sett har denne siste match-up utfordringene krevd at hver av de gjenværende spillerne forutsier hvordan de bortkastede husmennene har fullført spørsmål om sin tid i huset.

  X og Azah har spurt hverandre om hendelsene de siste 80 dagene i #BB23 -huset. De vet at de vil få et valg mellom to mulige svar og må finne ut hvilket scenario som er mer sannsynlig. Den som vinner denne runden får kastet ut den ene husrenneren og tar den andre til finalen 2.

  Hvem vil du se vinne « Big Brother »? Stem i vår meningsmåling nedenfor, og hør av i kommentarfeltet med tankene dine om sesong 23 til dags dato.

  Latest Posts