More

  ‘Dans’ med statistikken: De mest populære ‘DWTS’ premiereopptredenene på YouTube, med et par store overraskelser

  Halvparten av resultatene på “Dancing with the Stars” avgjøres av fans som stemmer hjemme, så det spiller en rolle hvor mye entusiasme du kan generere med seerne. Hver deltakers YouTube -tall kan dermed gi oss et glimt av deres popularitet blant fans. Selvfølgelig kan vi ikke si sikkert at de mest viste dansene fra sesongpremieren samsvarer med de mest kjente kjendisene, spesielt siden avstemningen for uke en endte tilbake tirsdag morgen, men disse tallene kan indikere noen få mørkehester deltakere vi kan undervurdere. Rull ned for å se statistikken og se dansene.

  Når du leser dette, vil tallene sannsynligvis ha endret seg; denne statistikken er fra ettermiddagen fredag ​​24. september. Men det er ikke overraskende at den mest sette videoen med stor margin er JoJo Siwa ‘s quickstep med sin pro -partner Jenna Johnson (1.7 millioner visninger). Interessen for rutinen hennes var høy siden hun var den første « DWTS » -konkurrenten som noensinne opptrådte med en partner av samme kjønn. Hun fikk også nattens høyeste poengsum fra dommerne. og det skader ikke at Siwa selv allerede er en populær YouTube-personlighet, så fansen hennes kan være overrepresentert på plattformen. De færreste YouTube -visningene har gått til nattens laveste scorer, «Cobra Kai» -skuespilleren Martin Kove (122K visninger), så disse resultatene stemmer overens med dommernes oppfatninger.

  Men mellom Siwa og Kove er noen overraskelser. For eksempel fikk basketballspilleren Iman Shumpert nattens mest ujevne poengsummer – inkludert en firer fra Len Goodman og en sju fra Carrie Ann Inaba – som forlot ham nest sist på topplisten. Men det er ukens tredje mest settte dans (408K visninger), og ærlig talt er jeg glad siden jeg trodde at hans rutine var fryktelig under-scoret gitt hvor godt den høye balleren håndterte kompleksiteten og hastigheten til jive, spesielt for hans første natt ute. Andre kjendiser hvis synspunkter overgikk dommernes poengsum inkluderer skuespilleren Brian Austin Green (nummer to på topplisten, fjerde mest sett), Matt James (niende på topplisten, femte mest sett), og Olivia Jade (åttende på topplisten, sjette mest sett). Tror du det betyr at fansen stemmer på dem på alvor?

  1. Jojo Siwas hurtige steg (1,7 millioner)

  2. Suni Lees jive (664K)

  3. Iman Shumperts jive (408K)

  4. Brian Austin Greens foxtrot (384K)

  5. Matt James’s cha cha (382K)

  6. Olivia Jades salsa (375K)

  7. Melanie C’s cha cha (351K)

  8. Mike « The Miz » Mizanins cha cha (263K)

  9. Cody Rigsbys tango (259K)

  10. Kenya Moores foxtrot (243K)

  11. Amanda Kloots tango (200K)

  12. Melora Hardins tango (155K)

  13. Christine Chius tango (141K)

  14. Jimmie Allens tango (127K)

  15. Martin Koves paso doble (122K)

  Sørg for å gjøre dine spådommer, slik at deltakerne kan se hvordan de klarer seg i våre racerbaneodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du konkurrerer om å vinne en plass på topplisten og evige skrytrettigheter. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  GJØR DIN FORutsigelse: Hvem vinner « Dancing with the Stars »?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Latest Posts