More

  ‘Doctor Who’ shakeup: 4 endringer Russell T Davies bør gjøre i sin retur som showrunner – gjør det homofil, dere feige!

  Russell T Davies gjenopplivet « Doctor Who » i 2005 og bidro til å gjøre den tiår lange sci-fi-serien til et fenomen igjen. Han forlot showet i 2010 etter fire sesonger og noen få tilbud som spenner over den niende ( Christopher Eccleston ) og 10. ( David Tennant ) legenes embetsperioder. Men nå kommer han tilbake til showet på heltid etter Chris Chibnall , som trekker seg fra showet etter den kommende 13. sesongen og tre påfølgende spesialtilbud som kommer i 2022. Men hva kan vi forvente av Davies ‘retur til showet? Vel, jeg har noen forslag.

  1. Hold mangfoldet i forkant
  Den tidsreisende Time Lord i hjertet av showet endrer form for å imøtekomme nye skuespillere, showrunners og historier, men det tok mer enn fem tiår før doktoren var noe annet enn en hvit mann. Jodie Whittaker brøt glasset da hun overtok rollen i 2018. Men Whittaker forlater showet sammen med Chibnall i 2022, noe som betyr at det vil være en åpning i førersetet til TARDIS, og det ville være skuffende hvis showet umiddelbart går tilbake til en hvit mann. Jeg vil se universet gjennom et nytt sett med øyne.

  2. Sett i kø TARDIS
  Davies, som er åpenlyst homofil, har alltid inkorporert LHBT -representasjon i arbeidet sitt: « Queer as Folk », « A Very English Scandal », « Years and Years » og « It’s a Sin » har alle plassert homofile karakterer foran og sentralt. Og selv da han drev “Doctor Who” introduserte han den udødelige, panseksuelle helten Jack Harkness ( John Barrowman ), som Davies spunnet av til den ekstremt skeive “Torchwood”. Mye har forandret seg i media siden Davies forlot “Who” i 2010. Og siden da har showet vist sin første åpent homofile ledsager i Bill Potts ( Pearl Mackie ), pluss doktorens evne til å bytte mellom kjønn og identitet bør allerede gjøre dem til et merkelig ikon; karakterens identitet er så flytende at det er vanskelig ikke å bruke pronomenene.

  Jeg sier ikke at Davies burde gjøre « Queer as Folk » i verdensrommet – selv om jeg ikke ikke sier det – men å tappe inn disse temaene mer aktivt er en uutnyttet mulighet som er verdt å utforske. Tennants mannlige doktor ble forelsket i sin kvinnelige ledsager Rose Tyler ( Billie Piper ). Ville en kvinnelig versjon ha elsket henne mindre? Har legen noen gang elsket en annen Time Lord som vekslet mellom kjønn? Tross alt har hans beste frenemy Master endret kjønn og løp siden 2005. Det er så mye historiepotensial på bordet, og Davies har vist gjennom karrieren enn han ville være den perfekte showrunner å fortelle den slags historier.

  3. Færre ledsagere
  En stor del av showets følelsesmessige innvirkning er legens utviklende forhold til sine ledsagere, men Chibnall introduserte tre av dem som begynte i Whittaker gjennom sesong 11 og 12: Graham ( Bradley Walsh ), Ryan ( Tosin Cole ) og Yasmin ( Mandip Gill ). Jonglering med at mange karakterer begrenset tiden vi hadde til å bli kjent med dem som individer. Kanskje Chibnall til og med la merke til dette: han skrev ut Graham og Ryan i nyttårsspecialen i 2021, og etterlot Yasmin i TARDIS å få selskap av en annen heltidskammerat, Dan ( John Bishop ), i sesongen 1. 3.

  4. Ta en pause fra noen av de klassiske skurkene
  På den ene siden ville det ikke være « Doctor Who » uten Daleks, Cybermen eller Mesteren. Men de har blitt overvunnet og gjenoppstått så ofte i det siste at de ikke har så stor innvirkning når de dukker opp igjen. Tenk på hvor spennende « Doctor Who » har vært da den introduserte nye trusler som de statuesque Weeping Angels, den sinnsforandrende stillheten eller den menneskespisende Vashta Nerada. Universet er et stort sted. La oss utforske mer av det.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Oscar -odds for beste bilde Hva vinner? GJØR DIN FORutsigelse: Hva vinner beste bilde?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Latest Posts