More

  « Midnight Mass » -anmeldelser: Kritikere reagerer på Mike Flanagans « skumle », « tilfredsstillende » oppfølging av hans « Haunting » skrekkprogram

  Etter to vellykkede skrekkinnsatser for Netflix (« The Haunting of Hill House » og « The Haunting of Bly Manor »), er Mike Flanagan tilbake med nok en begrenset serie for høsten grusom sesong. « Midnattsmesse » finner sted i en liten, sliter by der en ny prest ( Hamish Linklater ) vekker en ny religiøs glød. Men hvordan er denne originale fortellingen i forhold til Flanagans to tidligere litterære tilpasninger? La oss vurdere noen av « Midnight Mass » -anmeldelser.

  I skrivende stund har serien en MetaCritic -score på 74 basert på 19 anmeldelser som er talt så langt: 14 positive og fem blandede, men ingen direkte negative. Rotten Tomatoes, som klassifiserer anmeldelser som positive eller negative uten MCs nyanserte glidende skala, gir showet en friskhetsvurdering på 93% basert på 45 anmeldelser, hvorav bare tre regnes som råttne. RT -kritikernes konsensus sier: « En ambisiøs meditasjon om sorg og tro som er like nydelig som foruroligende, » Midnattsmassens « sakte byll er en terror -seier som vil la seerne riste – og tenke – lenge etter at kredittene ruller. ”

  For å sammenligne, fikk « Haunting of Hill House » 79 på MetaCritic og 93% friskhet på Rotten Tomatoes, mens « Haunting of Bly Manor » hadde 63 på MetaCritic og 87% friskhet på Rotten Tomatoes, så « Midnight Mass » lander nærmere toppen av dette området, med kritikere som kalte det « målt » og « skummelt » i sin oppfatning av tro. Den har et « narkotisk trekk » mens den vurderer de « skrekk » og « filosofiske » elementene i religionen, selv om andre hevder at showet bruker for lang tid på å « bide tiden », mens showets utforskning av temaene fører til « et virvar av blandede metaforer . ”

  Kommer du til å delta på « messe » mellom nå og til Halloween? Ta en titt på noen av anmeldelsene nedenfor, og bli med i diskusjonen om dette og mer med dine andre TV -fans her i forumet vårt.

  Katherine Smith (Lim inn): “Selv med sine dabblings i det overnaturlige, er ‘Midnight Mass’ (skapt av ‘The Haunting’s’ Mike Flanagan, i hans siste samarbeid med Netflix), et show som gror innover i stedet for utover … Med et øyekast er det en serie som har utvunnet katolsk skyld for gull. I en annen er det en målt, men skummel oppfatning av gruppepsykologi, behovet for tro på sorg og etikk i ledelse med slike sårbare følgere. ”

  Judy Berman (Time): “Etter en langsom to første episoder (tempo som er et annet vanlig problem for ikke bare Flanagan, men seriell skrekk generelt), begynner seriens alkymi av opptog, spenning og historiefortelling å fungere. En binge blir uunngåelig, men også uventet tilfredsstillende … [Flanagans] show er som øyer i en storm – ikke alltid de reneste eller mest elegante på overflaten, men solid, solid tilflugtssteder. Og ‘Midnattsmesse’ er hans beste ennå.  »

  Ed Gonzalez (Slant): “Serien, som det er vanlig med Flanagans verk, utstråler et narkotisk trekk i alt fra estetikk til monologer som tyder på tilståelsens vekt. Men du kan aldri helt riste følelsen av at ‘Midnattsmesse’ venter sin tid til den er klar til å levere til oss den neste mengden mening … Etter en stund føles det som om ‘Midnattsmesse’ er fornøyd med å spille fotball med oss til den siste åpenbaringsakten. ”

  Katie Rife (The A.V. Club): “Det er æret av at‘ midnattsmesse ’… kompliserer tenåringsstonerens åpenbaring om at noen deler av Bibelen virkelig er skitne, mann. Den begrensede serien betrakter religion både som en skrekkundersjanger og som et filosofisk spørsmål, og blander filmatiske hyllester til filmer som ‘The Exorcist’ med seriøse monologer om tro … I et forsøk på å stappe så mange ideer i ‘Midnight Mass’, har Flanagan forlatt seg selv med et virvar av blandede metaforer. ”

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Oscar -odds for beste bilde Hva vinner? GJØR DIN FORutsigelse: Hva vinner beste bilde?

  Innsatspoeng 500 200 For å lagre spådommen din, må du logge deg på Gold Derby. Klikk her for å logge på med eksisterende konto – eller opprette en ny.

  Latest Posts