More

  Når kommer ‘The Crown’ sesong 5 på Netflix?

  Tilhengere av monarkiet må vente ganske lenge med å score et publikum med dronningen. På lørdag under sitt første verdensomspennende fanevent, kalt TUDUM, kunngjorde Netflix sesong 5 av « The Crown » først tilbake i november 2022.

  Kunngjøringen ble gjort av showets nye leder, Imelda Staunton, som erstatter både Claire Foy og Olivia Colman som dronning Elizabeth II for de kommende episodene.

  « Jeg er glad for å være her og arve rollen som dronning Elizabeth fra to fremragende skuespillerinner, » sa Staunton i videoen fra settet, før han ropte Colman og Foy. “Jeg vil gjøre mitt ytterste for å opprettholde den meget høye standarden de setter. Forhåpentligvis ser jeg rolig, samlet og dyktig ut. I mellomtiden gjør magen min salto.  »

  Mens de to skuespillerne og tidligere Emmy -prisvinnere ikke fysisk dukket opp i kunngjøringsvideoen, lå bilder av begge karakterene på et bord bak Staunton mens hun snakket.

  En melding fra Imelda Staunton, vår nye dronning Elizabeth. Sesong 5, kommer november 2022. pic.twitter.com/OfpgrPGOXx

  – The Crown (@TheCrownNetflix) 25. september 2021

  November 2022 premiere dato betyr « The Crown » vil ikke være kvalifisert til å konkurrere på Emmy Awards 2022. Ikke det at noen skal bli overrasket over denne nyheten, som setter hele to år mellom nye episoder av “The Crown”. De to første sesongene av « The Crown », med Foy som dronning Elizabeth, hadde premiere i 2016 og 2017. To år senere tok Colman kronen som dronningen for påfølgende sesonger i 2019 og 2020. De to siste sesongene av « The Crown , « Med Staunton som dronningen og Elizabeth Debicki og Dominic West som overtar som henholdsvis prinsesse Diana og prins Charles, vil bli sendt i 2022 og deretter sannsynligvis 2023.

  « The Crown » avsluttet nettopp sitt mest suksessrike Emmy Awards -løp ennå, med 11 totalt utmerkelser. Showet feide dramakategoriene på Primetime Emmy Awards 19. september og vant beste dramaserie (første gang et Netflix -program har tjent den æren), samt fire skuespillertrofeer: Colman (beste skuespillerinne), Josh O’Connor ( Beste skuespiller), Gillian Anderson (beste skuespillerinne), og Tobias Menzies (beste mannlige birolle).

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts