More

  Ny « Stranger Things 4 » teaser avslører « super viktig » ny plassering

  Når « Stranger Things » kommer tilbake til Netflix neste år, vil et skummelt nytt sted ha stor betydning for den nye episoden.

  På lørdag under Netflix sitt eget fanevent, TUDUM, debuterte streamingtjenesten en ny teaser for « Stranger Things 4 » og avslørte et sted kalt « The Creel house. » I følge showskaperne, brødrene Duffer, er hjemmet en « super viktig » del av den nye sesongen og knytter tilsynelatende direkte til en ny karakter, Victor Creel, spilt av Robert Englund fra berømmelsen « Nightmare on Elm Street ». Da Englunds rollebesetning ble kunngjort i fjor, ble det avslørt at Victor er en « forstyrret og skremmende mann som sitter fengslet på et psykiatrisk sykehus for et grusomt drap på 1950 -tallet. » Etter teaseren å dømme, ser det ut til at ofrene for det grusomme drapet var Victors egen familie.

  Utover å erte Creel -huset, gir det nye utseendet på « Stranger Things 4 » også et glimt av noen av seriens kjernefigurer, inkludert Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) og Steve (Joe Keery). Andre tilbakevendende rollebesetningsmedlemmer som ikke får et glimt av den nye traileren inkluderer Millie Bobby Brown , Finn Wolfhard , Winona Ryder og David Harbour .

  Til tross for sin sjangerfare, er « Stranger Things » ingen særegenhet når det gjelder Emmy Awards. Gjennom de tre sesongene så langt har blockbuster Netflix -serien fått 38 nominasjoner fra Television Academy – inkludert tre nominasjoner i kategorien Beste dramaserie – og sju seire. Brown og Harbour har fått to nominasjoner hver for showet, mens Shannon Purser , som husket Barb, husket den eneste andre « Stranger Things » skuespillernominasjonen i gjestekategorien.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts