More

  ‘Survivor 41’ slettet scene: Yase -stammen føles som ‘en haug med schlumps’ etter å ha slitt med å lage ild

  Under premieren på « Survivor », sesong 41, vant Ua-stammen brannmateriell rett utenfor porten og hadde ingen problemer med å bygge en brann, hovedsakelig takket være Jairus « JD » Robinson . De to andre stammene, Yase og Luvu, ble straffet og måtte tjene verktøyene sine ved å nominere to medlemmer hver til å bære havvann frem og tilbake for å fylle to store fat. Yase valgte Xander Hastings og David Voce , mens Luvu gikk med Danny McCray og Deshawn Radden . Det seerne ikke så hjemme, var hvor hardt Yase slet med å lage ild, selv etter at de tjente sin flint. Se videoen « Survivor 41 » som er slettet ovenfor.

  Xander og Tiffany Seely prøvde sitt hardeste for å lage ild ved gjentatte ganger å slå flinten med den kjedelige macheten. « Det kommer bare til å ta litt tid, » antok Tiffany. « Det er ok. » Videoen ble deretter morsomt kuttet til et skudd av månen om natten, da Yase -stammen fortsatt var hardt i gang med å prøve å tenne en flamme.

  « Jeg er litt bekymret, » sa Xander til kameraet etter flere timers feil. « Jeg mener, vi kunne ikke få ild, så virkeligheten faller ned igjen. Jeg ble helt ødelagt. Vi ser ut som en gjeng schlumps. ”

  Da solen kom opp på dag 2, gikk Yase -stammen på den igjen, og denne gangen fant de suksess. Tiffany traff flinten og Xander blåste på en liten gnist, som tok fyr. Tiffany la ut et Tom Hanks -i- « Cast Away » -stilskrik av glede. « Jeg har laget ild for stammen vår, » erklærte hun. « Det var gal. Det er som et « Survivor » -øyeblikk. Jeg er en brannstarter. Brann er livet. Jeg ga dem liv. Jeg tok dem inn i denne verden. Og jeg vil ta dem ut.  »

  I sesongens første immunitetsutfordring tapte Yase og Ua begge og måtte ta turer til stammerådet for å stemme ut medlemmer av deres stammer. Yase stemte enstemmig for å sende hjem Eric Abraham hjem, mens Ua var mer splittet, men til slutt sa farvel til Sara Wilson . Det igjen var bare 16 gjenganger som fortsatt kjørte for å vinne premien på 1 million dollar.

  Også i episoden tok verten Jeff Probst beslutningen om å slutte å si « Kom inn, gutter! » i et forsøk på å være mer inkluderende. Først var alle enige om at ordtaket var greit, men da uttrykte Ricard Foye fra Ua -stammen sin mening om at han ikke syntes uttrykket fortsatt var passende i 2021. Probst smilte og svarte: «Jeg er med deg. Jeg vil endre det. Jeg er glad det var siste gangen jeg noen gang vil si det. ” Tok han den riktige avgjørelsen? Stem i undersøkelsen vår nedenfor.

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på CBS. Du vil konkurrere om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på « Survivor » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts