More

  ‘The Masked Singer’ spoilere: Hvem er Skunk?

  « The Masked Singer » sesong 6 -premieren var så full av deltakere at FOX sendte den over to netter. I den første episoden (onsdag 22. september) gikk de fem kjendisene i gruppe A på scenen for første gang forkledd som Bull, Mother Nature, Octopus, Pufferfish og Skunk. Vi har søkt etter ledetrådene til dags dato og har alle spoilere « The Masked Singer », inkludert svaret på spørsmålet « Who is Skunk » ?.

  Skunk var absolutt ingen stinker da hun ledet fra oppstillingen for de fire dommerne ( Ken Jeong , Jenny McCarthy , Nicole Scherzinger, Robin Thicke ). Dette er en guddommelig diva, kledd i en slank svart fløyelskjole som er satt i gang med ren hvit pels. Faktisk oppsummerte den offisielle Twitter -kontoen for showet Skunk i ett ord, « GLAMOUR. » Vær oppmerksom på at det ble skrevet med alle store bokstaver.

  Vi er sikre på at Skunk er noen som gjør alt fullt ut, inkludert sang. Hennes første ledetråd fra forhåndsspesialen “The Masked Singer” var et bilde av en ung Elvis Presley . Men fra måten hun beveger seg på, tror vi ikke at hun er gammel nok til å ha jobbet med det avdøde popikonet som døde helt tilbake i 1977. I stedet tror vi at hun og han deler en sang til felles.

  Vi er overbevist om at Skunk er Faith Evans , R & B -sangeren ble reality -tv -stjerne. I en karriere som strekker seg over et kvart århundre, har hun rekordomset på mer enn 20 millioner album, med tre av dem som oppnådde platinumstatus: « Faith » (1995), « Keep the Faith » (1998) og  » Trofast ”(2001). Nylig har hun vært stjernen og produsenten av det populære realityprogrammet « R&B Divas: Atlanta », som ble referert til med bokstaven « D » på en vase.

  Faith and the King of Rock and Roll dekket begge høytidsklassikeren « Merry Christmas Baby. » Han gjorde det i 1971 mens hun inkluderte den på platen « A Faithful Christmas » fra 2005.

  Faith vant sitt aller første Grammy -løp tilbake i 1998 for sitt samarbeid med Puff Daddy og 112 om « I’ll Be Missing You. » Den sangen var en hyllest til hennes avdøde ektemann, Christopher “The Notorious B.I.G.” Wallace , som hadde blitt drept året før. Hun har høstet heldige syv bud siden. Vi vet at som en gruppe kan de 17 deltakerne på “The Masked Singer” sesong 6 skryte av å vinne 27 Grammys fra hele 85 Grammy -nominasjoner.

  I 2017 ga Faith ut « The King and I », et album med duetter med sin avdøde ektemann (Elvis var også kjent som kongen). Det var hennes siste album hittil og knytter seg til Skunk og sier at hun har tatt en lengre pause.

  I episode 1 sang Skunk “Diamonds” av Sam Smith . I ledetrådvideopakken så vi en referanse til Seoul, hovedstaden i Sør -Korea, på et tog. Vi leser det som “Soul Train” som hedret Evans med en pris for livstidsprestasjon i 2018. Skunk snakket om livets dualitet, “yin og yang av det hele.” Faith hadde en hit med sangen « Goin ‘Out », som refererer til « Ying Yang » i teksten.

  I episode 2 suste Skunk igjen med coveret hennes til « It’s a Man’s, Man’s Man’s World » av James Brown . Det er bare ingen måte at dette ikke er Faith Evans. Stemmene er identiske i tone og tonehøyde, fulle av sass og sjel.

  SPOILERS
  Baby | Bull | Hamster | Stinkdyr

  Vi vet ikke sikkert om Skunk er Faith Evans før hun blir avslørt. Det vil skje når hun mister en publikumsstemme eller vinner showet. Tror du at vi har rett i skunkens sanne identitet? Hør av i kommentarfeltet med dine beste gjetninger.

  Sørg for å gjøre dine spådommer for å påvirke våre reality -tv -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før neste episode sendes på Fox. Du konkurrerer om å vinne evige skrytrettigheter og en plass på topplisten « The Masked Singer » sesong 6. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts