More

  « Big Brother 23 » finale spådommer: Xavier Prather er odds-on-vinner med stor margin

  29. september vil en jury bestående av ni misfornøyde avsatte bestemme hvilken spiller som vinner den historiske 23. sesongen av « Big Brother » og samtidig bli den første svarte vinneren og $ 750 000 rikere. Vi har allerede spekulert i hvordan jurymedlemmene vil stemme i de tre mulige Final 2 -scenariene, og spådommene stemmer overens med disse tankene. I følge Gold Derbys siste spådommer er Xavier Prather den mest sannsynlige mesteren med 2/13 odds. Azah Awasum kan trekke ut en sjokk, men vi har bare 13/1 odds som favoriserer det resultatet. Derek Frazier er den minst sannsynlige vinneren, men ikke langt bak Azahs sjanser, med 16/1 egne odds.

  Veien til å vinne kan ikke bestemmes før de to siste delene av den siste Head of Household -konkurransen er avholdt. Xavier vant del 1 og tjente sin plass i del 3, men vi vet ikke hvem han møter mot før finalen kommer. Azah og Derek vil gå head-to-head i del 2, og vinneren vil konkurrere mot Xavier live om retten til å velge hvem de sitter ved siden av juryen. Ettersom vi har blitt gjort oss oppmerksomme av spillerne selv, hvis Xavier vinner, vil han kaste ut Azah, det samme vil Derek gjøre hvis han vinner. Hvis Azah vinner, vil hun sannsynligvis kaste ut Xavier for sjansen til å sitte ved siden av Derek på slutten.

  Fordi det ser ut til at Derek går til finalen 2 uansett hvordan kompisene spiller ut, er det fornuftig at han er den mest sannsynlige spilleren til å ta andreplassen med en ledende 2/7 odds. De få menneskene som sannsynligvis spådde Derek vil vinne, kan ha plassert Azah som andreplass siden hun har 4/1 odds for mange som andreplass sammenlignet med 52/1 oddsene Xavier skryter av. De aller fleste prediktorer tror at Azah havner på tredjeplass med 2/5 odds for henne der. Derek på 11/2 og Xavier på 13/2 kjører nakke og nakke.

  Som spekulert, vil den eneste konkurransedyktige og potensielt uforutsigbare finalkampen vi kan se for oss være mellom Azah og Derek. I det scenariet sitter vi igjen med to spillere som i stor grad tok det til slutt på spill under float-stil under radaren. Selv om Derek kan tro at han har spilt mye mer aggressivt enn Azah, har han ikke det, og juryen til hans jevnaldrende kommer ikke til å la ham kreve æren for sine prestasjoner. Azah vil ha mestret to HOH -kamper for å komme til finalen, mens Derek vil ha vunnet totalt null kamper, men ingen av dem var instrumentelle eller viktige stykker i utkastene til noen andre i spillet.

  Hvis vi tar våre nåværende spådommer til pålydende, er det mest sannsynlige resultatet Xavier som vinner med Derek som hans andreplass og Azah som den niende og siste jurymedlemmet, og endte på tredjeplass. Tror du det er slik ting vil rive i kveld? Hvis ikke, hør av i kommentarene om hvordan du tror de tre siste vil spille og hvilke jurymedlemmer du tror vil være den avgjørende faktoren for hvem som vinner « Big Brother 23. »

  Sørg for å gjøre « Big Brother » -spådommene dine for å påvirke våre reality -TV -racerodds. Du kan fortsette å endre spådommene dine til like før utkastelsesepisoden sendes live på CBS. Du konkurrerer om å vinne et Amazon -gavekort på 100 dollar og en plass på « BB23 » -listen. Se våre konkurranseregler og hør av med andre fans i vårt reality -tv -forum. Les mer Gold Derby underholdningsnyheter.

  Latest Posts