More

  « Big Brother 23 » -spoilere: Azah og Big D prøver å slå ut den siste 2 feiden sin og går ingen steder, virkelig

  Husk hvordan Derek F . sa at han ikke kom til å snakke med Azah resten av spillet på « Big Brother 23 »? Ja, det varte ikke.

  De tidligere (?) BFF -ene tilbrakte tirsdag, den siste hele dagen i huset, og rehashing feiden sin og egentlig ikke klemte noe. De fortsatte bare å si det samme: Azah er såret av at Big D forringer henne og sier at han bar henne hele tiden, og Big D er såret fordi han har gjort så mye for henne og i spillet, og hun kommer til å kutte ham inn tredje. Skyll og gjenta. Han føler seg forrådt og spilt, yada yada. Skyld-turen er ekte.

  De tok en middagspause, mens Azah foreslo en idé mens de slappet av med Xavier : De spør Big D hvem han vil sitte ved siden av i siste to, og hvis personen vinner, tar de ham. Hvis den andre vinner, ville de ta den andre personen. Se, Azah virker som en hyggelig person, men vi har alltid visst at gameplay ikke var hennes sterke side. Dette er en forferdelig idé fordi alle vet at Big D vil ha X, så ingenting ville være annerledes. X skjøt det tilfeldig ned og begynte å lure på Big Ds rettighet og hvordan han skyldfryser Azah.

  « Det er retten for meg. Vi sa i de fire siste at den eneste personen som fortjente å være i siste tre er personen som vant konkurransene, ”sa X og la til Big D,“ Du har ikke vunnet en konkurranse for å sette deg i stand til å tjene din plass i de to siste stolene.  » Han fortalte Azah at Big D skyldfølelse var « urettferdig » siden hun vant del 2. Deretter bemerket han at Big D visste at Kyland skulle ta X til siste to og ikke hadde noe problem med det, men nå er trusene hans i en vri fordi Azah kan ta X. Jeg tror vi alle vet hva forskjellen er her.

  « Hele » jeg kan ikke tro at Azah ikke ville ta meg « irriterer meg. Hvis Ky var her, ville han ha banket på meg for å slå [Ky] på grunn av avtalen vår. Han var helt ok med virkeligheten i Kyland som tok meg. Nå som det er deg, er det et problem?  » X sa. « Hvis du alle er for denne kvinnens myndighet og kvinner gjør det de trenger å gjøre, hvorfor er det OK for en mann å forråde deg – ikke engang forråde deg, men hvorfor er det OK for en mann å forkaste deg, men ikke OK for henne? til? »

  Spikret det. Si det til ansiktet hans neste gang. Azah og Big D kom igjen for nok en meningsløs revisjon av sidene. Denne gangen var det tårer fra Big D. « Hvis jeg hadde sendt deg hjem i forrige uke, hvordan hadde du sett på meg? » spurte han. « Jeg tror du ville ha vært som: ‘Den personen som sa at de hadde ryggen min, hadde ikke ryggen min.’ Jeg har alltid sørget for at handlingene mine var der for deg. »

  Virkelig, hvis du har hørt en av disse samtalene, har du hørt dem alle. Big D sa at han vil nyte de siste timene i huset, slik at de ikke ser tilbake på en « fryktelig dag ». Men skyldturen jobbet på Azah, som følte seg revet igjen. Hun fortalte X at tankene hennes var « forvirret », og hun vet ikke om det er riktig å ta X. X fortalte henne å gjøre hva hun vil, og påpekte at Big D bare spiller skyld-tur-kortet nå. Azah, som hadde fortalt X at hun var kul med at han tok Big D, sa at hun ikke var motivert av penger og ville ta en beslutning hun kan leve med. « Hvis jeg tar denne avgjørelsen om meg, tar jeg Big D fordi jeg føler at jeg kan vinne mot ham, » sa hun til X. « Jeg vet ikke hvorfor spillet ditt resonerer med meg, og jeg føler ikke at du burde være tredje . ” Azahs mål er å gi fortjeneste, ikke å vinne, noe som er vilt når du er i de tre siste av « Big Brother », et spill.

  Resten av kvelden var slapp, som vanligvis hvordan de siste dagene av spillet er. Azah gjorde det ikke klart hva hun bestemte, men det høres ut som hun fortsatt lener seg mot å ta X. Det er fortsatt onsdag morgen og ettermiddag for henne å tenke over ting. Selvfølgelig er alt dette irrelevant hvis X vinner del 3, noe som sannsynligvis er det som vil skje.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone -enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for å få de beste forutsigelsesnøyaktighetspoengene. Se våre siste spådommer. Kan du toppe våre anerkjente topplister neste? Husk alltid å holde spådommene dine oppdaterte fordi de påvirker våre siste racerbaneodds, som skremmer Hollywood -sjefer og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Si ifra og del dine fulle meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz -ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts